kapat

06.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

3 dakikada boşanma testi
AMERİKALI psikologlar, yeni evli çiftlerin boşanma eğiliminde olup olmadıklarını sadece 3 dakikalık bir test sonucunda tespit ediyor. Washington Üniversitesi'nden Prof. John Gottman ve Sybil Carrere'in yaptığı tek şey, çiftlerin para ve benzeri konularda yaptıkları bir tartışmayı 3 dakika boyunca izlemek. Gottman ve Carrere, tartışmaya olumsuz söz ve hareketlerle başlayan çiftlerin evliliklerinin en fazla 6 yıl süreceğini söylüyor.

İlk fahişe okulu kapatıldı
BELÇİKA'DA hayat kadını yetiştirmek için hizmete giren okul, açıldığı gün kapatıldı. Hayat kadınlarını koruma derneği Pajoke'nin açtığı merkezin yetkilileri, okula büyük katılım olduğunu belirterek hükümetin tavrının yanlış olduğunu iddia etti. Bu mesleğin yasal olduğunu sözlerine ekleyen yetkililer, "Hayat kadınları sağlık ve sosyoloji alanlarında bilgili değil. Cinsel teknikleri öğretmenin yanısıra bu açığı da kapatmayı hedeflemiştik" dedi.

Boeing'le dünya turu
AVUSTURYA'NIN Lauda Havayolları'na ait 244 yolcu kapasiteli Boeing 767-300ER uçağı, Almanya'nın Frankfurt şehrinden başladığı dünya turunu 46 saatte tamamladı. 4 kıtada 5 farklı şehre uğrayan Boeing 767, dünya turunu tahmin edilenden bir saat önce bitirdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır