kapat

06.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Mahsun'un değişimi
Pek çokları, sahneye ilk çıktığında bu toy delikanlıya güldü. Fakat o, görünüşünden tavırlarına kadar kendini yenileyerek, köklü bir değişim geçirdi.

Neslihan DEMİR

Gerçi 84 yılından beri müzikle içiçe ama sanat dünyasının onu tanıması, 90'lı yıllarda "Alem Buysa Kral Benim" şarkısıyla oldu. Hakkında çok şey yazılıp çizildi. Fakirin zenginlik rüyası, varoşların umut kaynağı, zaman ilerledikçe de kadınların "seks ilahı" oldu.

Bıyığından bile vazgeçti
Müzik piyasasında adını ilk duyurduğunda pek çoklarının görüntüsüyle dalga geçtiği Mahsun Kırmızıgül, önce kırmızılı, yeşilli ceketlerinden, parlak mokasen ayakkabılarından vazgeçti. Ceketinin içine giydiği o rengârenk ipek gömlekleri ile vedalaştı. Bıyıklarından vazgeçmesi kolay olmadı tabii... İlk olarak dağınık, gölge sakallarıyla günün modası "serseri erkek" havasına büründü. Derken yüzüyle bütünleştirdiği o "canım" esmer bıyıklarını da şimdi kendisiyle hiç bağdaştıramadığı albümündeki fotoğraflar gibi geçmişine gömdü.

Özü aynı kaldı
Alnını süsleyen kâkülleri, briyantinle havalı bir şekle sokuldu, alnının üzerinde huzurlu bir endama büründü. Fakir mahallelerin ufku geniş çocuğunun adı artık sanat camiasının güzel kadınlarıyla anılır oldu ve son derece seksi bulunmaya başladı.

Mahsun Kırmızıgül her röportajında tekrarlıyor; "Değişen sadece kıyafetlerim, özüm aynı duruyor," diye. Ama ne dersiniz, bu değişim sanki çok daha fazlasını gerektiriyor değil mi?

Kadınlar değerlendirdi
"Seksi buluyorum"

İmren Konak 23 yaşında (Öğrenci)

"Seksi buluyorum"
İLK ÇIKTIĞI günlerde onunla çok eğlenmiştim. Fakat onun gözlerinde tuhaf bir şey var. İnsanı gözlerine kilitliyor. Öyle biriyle olmayı asla düşünemem ama onu seksi buluyorum.

Süleyha Kaçar 27 yaşında (Kuaför)

"Çok itici"
SON DERECE yapay ve zorlanmış bir erkek gibi geliyor. Özellikle Seda Sayan'la olan tartışmasından sonra onu son derece antipatik bulmaya başladım. Görünüşü, giyimi, şarkıları ve özellikle de sesi son derece itici.

Şenay Akıncı 39 yaşında (Sekreter)

"Hoş bir erkek"
HER ŞEYDEN önce Doğulu olması beni cezbediyor. Mert, dürüst ve dejenere olmamış bir insan. Fizik olarak da çok hoş, seksi ve eskiye oranla daha bakımlı olduğunu düşünüyorum.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır