kapat

25.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kalli uzaktan vurdu
Almanya'dan hergün yardımcılarını arayarak bilgi alan Feldkamp, kadronun 21'e inmesini isteyince Erkan, Aydın, Salih, Ufuk ve Sertaç kadro dışı kaldılar

Beşiktaş'ın teknik patronu Karl Heinz Feldkamp, Erkan, Aydın, Salih, Ufuk ve kaleci Sertaç'ı kadro dışı bıraktı. Kalbindeki rahatsızlık sebebiyle idmanlara çıkması yasaklanan ve Almanya'dan dışarı çıkmayan, buna rağmen bütün gelişmeleri hergün telefonla yardımcılarından öğrenen tecrübeli teknik adam, Peter Briegel ile yaptığı görüşmede kadronun 21'e indirilmesini istedi. Bunun üzerine kadro dışı bırakılan 5 futbolcuya karar dün sabahki idmanda tebliğ edildi. Kadro dışı kalan futbolcular, kendilerine önyargılı davranıldığını söylediler.

Transferlere sevindi
Yardımcıları Peter Briegel, Ahmet Akçan ve Tayfun Ateş'ten takımla ilgili sürekli bilgi alan Kalli, Beşiktaş'ın son olarak kadrosuna kattığı Markus Münch ve Ahmet Dursun'un transferlerine de bir hayli sevindi. Feldkamp'ın daha önce açıklandığı gibi 4 veya 5 Ağustos yerine daha erken gelebileceği, hatta 28 Temmuz'daki Hapoel Haifa maçını da seyretmek istediği, ancak doktorların buna müsaade etmediği öğrenildi.

'Yıldırım' operasyon
Beşiktaş yeni aldığı Münch'ün transferini büyük bir gizlilik içinde 15 saatte bitirdi

Beşiktaş, Münch'ün transferini son ana kadar herkesten saklamayı başardı. Briegel'in Feldkamp'a bu futbolcunun ismini vermesinin ardından transfer işini teknik heyet, bir idareci ve menajer Kadir Akbulut'tan başkası bilmiyordu. Ancak Alman futbolcuya ulaşılabilecek adres ve telefon yoktu. Genova kulübüyle temasa geçilip Alman futbolcuya ulaşıldı. Menajeriyle de konuşulup hem kulüp hem de Münch ile anlaşma sağlandı. Ama Münch İsviçre'de Alpler'de kamptaydı. Münch'ün spor kıyafetlerle gelmemesi için geceyarısı bir giyim dükkanı açtırılıp kıyafet temin edildi. Uçak tarifeleri uygun olmadığı için aktarmalı olarak İstanbul'a gelen Münch, büyük bir gizlilik içerisinde Swiss Otel'e yerleştirildi ve ertesi gün sağlık kontrolundan geçerek imzayı attı. Medya ve diğer yöneticiler, 15 saatlik bu maratonun sonunda gerçekleşen transferi ancak cuma sabahı öğrenebildiler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır