kapat

25.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara merak duyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olduğu bugün, araştırmaya yönelik geziler planlamak için çok uygun. Girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Geleceğinizi gözönünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir. Birlikte gerçekleştirebileceğiniz ortak yatırımlardan verim alabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konusunda hevesli olabilir fakat fikirlerinizde uyuşma zorluğu çekebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkilemekte başarılı olabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, rutin işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Düzenleme konusunda arkadaşlarınızın desteğini alabileceğiniz görülüyor. Sağlığınız konusunda biraz evhamlı olabilir, kendinizi kontrolden geçirebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Sevdiğinizle birlikte eğlenceli ortamlarda bulunabileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Birlikte gezi ve tatil hazırlıkları yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz. Ailenize yeterince ilgi göstermemeniz, onların hayalkırıklığına uğramasına neden olabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz ve yalnız kalmaktan zevk alabileceğiniz bir gündesiniz. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmak iç huzurunuzu korumanızı sağlayacak. Aile fertleriniz sizi destekleyerek içgüveninizi arttırabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Komünikasyonun güçlü olacağı, aktif geçebilecek bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz. Birbirinize karşılıklı yardımcı olabildiğinizi görmek her iki tarafın da güvenini yerine getirecektir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olmanıza yardımcı oluyor. Mesleki konularda ilerlemek için büyük çaba harcayabileceğiniz görülüyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizle ilgili önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz. Mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizin yüksek olması, başkalarının fikirlerinden yararlanma isteği doğurabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bilinçaltı dinamiklerinizin çok güçlü olabileceğiniz bugün, içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Gevşetici hafif sporlarla vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluğun meslek ve aile yaşantınızı da etkilemesi mümkün. Çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları almak hayal kırıklığı yaratabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Meslek yaşantınızda oldukça aktif olmak ve gözönünde bulunmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin yüksek oluşu başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir. İşlerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba takdir görülüyor.