kapat

25.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kadıköy savaşı G.Saray'ın
F.Bahçe ile oynadığı finalde beraberliğin yettiği Cimbom Hagi'nin nefis füzesiyle öne geçti. İkinci yarıda Alpay'ın süper golü F.Bahçe'ye yetmedi

TSYD Kupası'ndaki hakem faciasında son halka Mustafa Kalkandelen oldu. Tecrübesiz hakem kontrolü elinden kaçırınca futbolcular sürekli birbirine girdi. Maç kavgalar nedeniyle 7 kez durdu

Maçın başında kontrolü elinden kaçıran Mustafa Kalkandelen, futbolcuların yaptıkları kavgalara seyirci kaldı. Kalkandelen rakiplerine kasıtlı vuran Rüştü ve Taffarel'e kırmızı kart gösteremedi. Maç tam 7 kez futbolcular arasında çıkan kavgalar nedeniyle durdu.

Son dakikada kırmızı kart gören Fatih, "F.Bahçe seyircisi buraya her gelişimizde, 'Burası Kadıköy. Buradan çıkış yok' diyor. Ama biz hep kupayı alıp çıkıyoruz" dedi.

Okan: Alpay provokatör
Okan çıkan olaylar için Alpay'ı suçladı ve "Çıkan 5 kavgada da Alpay var. Her olayın içine girdi. Çok iyi oynadı ama ortamı da gerginleştirdi. Sahada Alpay gibi bir provokatör varken bu olayların olması gayet normal" şeklinde konuştu.

Terim: Makine gibiydik
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim maçtan sonra, "Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadık. Yardımlaşma üst düzeydeydi. Takımım tam bir makine gibi işledi. Bu önemli kupayı 3. kez üst üste kazandığımız için mutluyuz. Sahada olanlar sahada kalmalı" diye konuştu.

F.Bahçe'nin teknik patronu Rıdvan Dilmen ise, "Johnson'ın sakatlığı bizi yıktı. Sahada rakibe pas yaptırmadık. F.Bahçe, artık kaybetmeyi sevmeyen bir takım oldu. Giderek iyi olacağız" yorumunu yaptı.

Cimbom 12.kez kazandı
TSYD Kupası'nı F.Bahçe ile berabere kalan G.Saray 12. kez kazandı. İlk yarı etkili olan sarı-kırmızılılar, 4'üncü dakikada Hagi'nin mükemmel frikiğiyle öne geçti. Golden sonra da Arif, Hakan ve Okan ile net fırsatları kaçırdı. İlk yarının sonlarında oyun sertleşti. Johnson, Hagi'nin darbesiyle sakatlandı. Alpay'ın Taffarel'i direğe yapıştırmasına ve Brezilyalı'nın yumrukla karşılık vermesine hakem kart çıkarmadı

Alpay'dan süper gol
İKİNCİ yarıya golle başlayan F.Bahçe idi. Alpay'ın driplingin ardından 25 metreden sol ayağından çıkan füzesi skora denge getirdi. F.Bahçe'nin baskısına kontrataklarla yanıt veren Cimbom B.Hakan ile inanılmaz goller kaçırdı. F.Bahçe'de de Boliç ve Moldovan aynı role soyundu. İkinci yarının uzatma bölümünde Ahmet'in Alpay'a yaptığı faul sonrası ortalık karıştı. Fatih kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır