kapat

25.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Bu hükümetin kalbi mühürlü"
FP Genel Başkan Yardımcısı Ali Gören, vatandaşın sesini duymayanların bu milletin temsilcisi olamayacağını belirterek, hükümeti istifaya çağırdı.

FP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, memurun, işçinin, emeklinin hak arayışına destek verdiklerini ifade eden Ali Gören, "Dışarıdan gelen bu sesler, vatandaşın sesi. Vatandaşın sesini duymayanlar, bu milletin temsilcisi olamazlar" diye konuştu. Hükümetin açıkladığı ekonomik paketi de eleştiren Gören, Türkiye'nin gerçekleri gözardı edilerek çıkarılan Vergi Yasası'nın geri çekildiğini, yine büyük firmalara ve rantiyecilere olanaklar açıldığını, canı yanan vatandaşın ise düşünülmediğini ileri sürdü.

Vatandaşın sesini duymayan hükümetin kalbinin mühürlü, kulaklarının sağır olduğunu öne süren Gören, hükümeti istifaya çağırdıklarını kaydetti.

Emeklilik yaşının Türkiye standartlarının üzerinde belirlenmeye çalışıldığına, memura emekliye verilen yüzde 20 zammın yetersiz olduğuna işaret eden Gören, şöyle devam etti: "Millete uymayan mekanizmaları çalıştıran hükümet, bu kadar sıkıntının arasında Meclis'ten kanun geçirmeye çalışıyor. Yapılmak istenen nedir? Benim çocuğumun ne okuyacağına Devlet ne karışır? Devletin fonksiyonlarını yerine getiremeyen hükümet, milletin değerleriyle uğraşıyor. Hükümet olamıyorsanız, en doğru yol istifadır."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır