kapat

25.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Meclis CHP'nin yokluğunu hissediyor
CHP Genel Başkanı Altan Öymen, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende, partisine katılan 70 kişinin belgelerini imzaladı, parti rozetlerini taktı.

Öymen, 18 Nisan seçimlerinden sonra çeşitli illerde görülen hareketliliğin bir örneğinin de İzmir'de yaşandığını belirterek, "Bu hareketliliğin nedeni de şu; CHP'nin Meclis dışında kalmasının eksikliği Türkiye'nin her tarafından daha iyi hissediliyor" dedi.

Daha önce kendileri ile sürekli kavga halinde olan partililerin de bu eksikliği hissettiklerini dile getiren Öymen, çok yakın bir zamanda CHP'nin yeniden Meclis'e gireceğini kaydetti.Öymen konuşmasını şöyle sürdürdü: "Karamsar manzarının kalkması gerekiyor. Geleceğe yeniden umutla bakmak, taze ümitlerin filizlenmesi, CHP'nin Meclis'e girmesi ile gerçekleşecektir. İnanıyoruz ki, çok kısa bir süre sonra CHP yeniden olması gereken yerde, Meclis'te olacaktır."Öymen, 24 Temmuz'un, Lozan Antlaşması, işci haklarının kazanımı ve basında sansürün kaldırılmasının yıldönümü olduğunu, ancak bugün, her üçünün de kazanımlarını geri alma çabaları içinde olunduğunu savundu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır