kapat

25.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ajlan'dan son veda
Antalya-Muğla karayolunda kazaya kurban giden Ajlan Büyükburç dün Barış Manço'nun da gömüldüğü Kanlıca'da toprağa verildi

3 gün önce ehliyet alıp uzun yola çıkan ve Fethiye yakınlarında kaza geçirerek 29 yaşında hayata veda eden Ajlan Büyükburç dün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Müzik dünyasının ünlüleri Ajlan'a son görevlerini yerine getirmek için cenaze namazının kılındığı Sahrayı Cedid Camii'nde toplandı. Çok sayıda hayranının katıldığı cenaze namazından sonra Büyükburç'un cenazesi Barış Manço'nun da yattığı Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi. Mine, Orhan Gencebay, Çelik, Neco, Özdemir Erdoğan, Asrın, Nurdan Torun, Osman Yağmurdereli, Candan Erçetin, Hüner Çoşkuner, Sinan Erkoç ve Sezen Cumhur Önal gibi sanat dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı törene, Kültür Bakanı İstemihan Talay, Yonca Evcimik, Muazzez Ersoy, Eda Özülkü, Burak Kut, Emrah, Ajda Pekkan, Mehmet Ali Erbil, Türker İnanoğlu, Ferdi Tayfur ve dünyaca ünlü sanatçı Gloria Estefan çelenk gönderdi.

Babadan çiçek
Ajlan, babası Erol Büyükburç ile kavgalı ayrıldı. "Öldüğümde cenazeme bile gelmesin" dediği babası SSK Okmeydanı Hastanesi'nde yattığı için kızının cenazesine katılamadı. Erol Büyükburç'un yalnızca çiçeği dikkat çekiyordu.

Erol Büyükburç'un kabul etmediği kızı Esra ve Ajlan'ın kızkardeşi Jeyan Ajlan'ın başından bir an olsun ayrılmadılar. Resmini öperek ağlayan ve tabutunu saatlerce sarılan Jeyan ve Esra "Ne olur gitme" diyerek gözyaşı döktüler. Annesi Türkan Büyükburç ve arkadaşı Mine ise Ajlan'ı son görevinde yalnız bırakmadılar.

Esin ÖVET-Gülşen YÜKSEL-Kenan KORKMAZ-Barış MUTLU (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır