kapat

25.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Akıllı fare geliyor
Hem PC hem de Mac'lerde kullanılabilecek olan akıllı fare Mıcrosoft IntelliMouse Explorer, ekimde piyasaya çıkıyor

Mİcrosoft, 21 Temmuz 1999 Çarşamba günü New York'taki MACWORLD EXPO fuarında, mouse ball (fare topu) yerine, optik izleme teknolojisi kullanan yeni IntelliMouse Explorer'ın hem Macintosh, hem de PC'de aynı işlevsellikle kullanılabileceğini açıkladı. IntelliMouse Explorer'ın renkli tasarımı ve yeni teknolojisi, ilk kez nisandaki COMDEX/Spring fuarında tanıtıldı.

Hareket kabiliyeti
Gümüş renkli üst kısmı ve altındaki yanan kırmızı ışığıyla yeni IntelliMouse Explorer, geleneksel bilgisayar faresinden bir kopuşu ifade ediyor. IntelliEye optik izleme teknolojisinde fare topu, optik bir sensör ve dijital sinyal işlemcisi kullanarak daha düzgün ve kesin hareketlere imkan tanıyor.

Yeni görünüş ve izleme teknolojisine ek olarak IntelliMouse Explorer, kullanıcılara, bir kaydırma tekerleğinin yanı sıra, İnternet'te kolay gezmeyi, baskı, kayıt, kopyalama, kesme veya yapıştırma yapmayı sağlayarak zaman kazandıran iki ayarlanabilir tuş sunuyor. Explorer, iMac ve Power Macintoshlara USB portundan bağlanacak.

Microsoft Mouse Line Ürün Müdürü Tim McDonough konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Mac kullanıcılarının, donanımlarında üstün tasarım ve işlevsellik aradıklarını biliyoruz. Grafik tasarımcılar gibi en üst düzeyde kesinlik gerektiren işleri yapanlar, Explorer IntelliEye'ın hareket kabiliyetine hayran kalacaklar.

IntelliMouse'u geliştiren Microsoft Donanım Grubu, yeni mühendislik uygulamaları, endüstriyel tasarım ve ayrıntılı kullanım testleriyle daha iyi bir yazılım deneyimi sunan ve kullanıcılarla bilgisayarlar arasındaki bağlantıyı güçlendiren kalitede, kalıcı ürünler oluşturuyor. IntelliMouse Explorer, ekim 1999'da piyasaya sunulacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır