kapat

16.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üçü ancak Hakan ediyor
Cimbom'da iç transfer krizinin arkasında Hakan Şükür'ün geçen sezon iki yıl için 2.7 milyon dolara imza atması yatıyor. Bu sezon Okan, Arif ve Fatih'e iki yıl için toplam 2 milyon 920 bin dolar önerildi

G.Saray'da iç transferde yaşanan krizin ardında Hakan Şükür'ün geçen sezon Cimbom'a imza atarken anlaştığı ücret yatıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in, önceki gün yaptığı açıklamada, "Çocukların Hakan'ın ücretini temel almaları yanlış. O geçen yıldı" ifadesi de bunu doğruluyor.

HAKAN Şükür geçen sene iki yıl için 1 trilyon 200 milyar liraya imza atmıştı. Bu para, 2 yıl içinde Hakan'ın eline geçiş sürecine göre hesaplandığında, 2 milyon 700 bin dolar gibi bir rakam ortaya çıkıyor.

CİMBOM'LA anlaşan Fatih ise 865 milyar lira brüte imza attı. Genç yıldız iki yıl içinde 910 bin dolar kazanacak. Arif'e önerilen rakam da aynı... Okan'a yapılan teklif ise 1 milyon 100 bin dolar olarak hesaplanıyor.

SONUÇTA, bu üç futbolcuya sarı-kırmızılıların önerdiği ücret 2 milyon 920 bin dolar... Yani Arif, Okan ve Fatih'in toplamı, ancak Hakan Şükür edebiliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır