kapat

16.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cimbom-şov başladı
Sarı-kırmızılılar iç transferde Fatih ile 385 milyarı garanti, brüt 865 milyar liraya anlaştı. Ahmet'e 350, Emrah'a ise 400 milyar lira brüt verilecek. Bunun 30 % 0'u peşin ödenecek

Dış transferde 6 oyuncuyu birden renklerine bağlayan G.Saray, dün 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılılar, iç transferde satış listesine koydukları Fatih, dış transferde de Adanasporlu Emrah ve İstanbulsporlu Ahmet ile 2 yıllığına anlaştı.

FATİH'İN 385 milyar lirası garanti, 865 milyar brüte anlaştığı, garanti parasını 52 milyar 500 milyonluk 4 taksitte alacağı öğrenildi. Böylece genç futbolcu açıklanan bonservis bedelinin beşte birine değil, yönetimin son yaptığı teklife imza atmış oldu. Ahmet brüt 350, Emrah ise brüt 400 milyara sarı-kırmızılılarla ile 2 yıllığına anlaştı. İki futbolcuya da bu rakamların netinin 30 % 0'u (Ahmet'e 63, Emrah'a 72 milyar lira) peşin ödenecek.

FLORYA Metin Oktay Tesisleri'ndeki imza töreninde Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst ile yönetici Burak Elmas hazır bulundu. Dürüst, yaptığı konuşmada, Fatih'in evlilik gibi daha önemli bir imzası olduğu için G.Saray'a atacağı imzanın geciktiğini belirterek, kendisini sarı-kırmızılı formaya iki yıl daha bağladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

EMRAH ve Ahmet'in kendilerini daha önceden kanıtlamış olduklarını ifade eden Dürüst, "Onların da G.Saray'da başarılı olacaklarına inanıyorum. Hedeflerimiz çok büyük. Daha alacağımız oyuncular var. Sezona çok güçlü girmek istiyoruz" diyerek transfer bombalarının süreceğinin sinyallerini verdi..

G.SARAY ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Fatih ise, "Altyapısından yetiştiğim G.Saray'ı çok seviyorum. Umarım, Okan Ağbi, Arif Ağbi ve Bülent Ağbi de imza atar ve G.Saray'da kalır. Yöneticilerimin, bana gösterilen yakınlığı ve anlayışı onlara da göstermesini rica ediyorum" açıklamasını yaptı.

*Rota yabancıya dönüyor
İÇ transferde ve yurt içinden alacağı oyuncularda hedeflerine yavaş yavaş ulaşan sarı-kırmızılılar, yabancı arayışlarına hafta sonu hız verecek. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, cumartesi gününden itibaren Brezilya ve Tunus'taki yabancı adaylarıyla temasa geçecekleri öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır