kapat

16.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fırtına Trabzon
G.Antepli Cem ve Abdülkadir, Bolulu Mustafa'dan sonra dün de Dardanelli Tamer ile Erman ikişer yıllık sözleşme yaptı. Başkan Yılmaz "Bizi izlemeye devam edin" dedi

Gençleştirme operasyonuna başlayan Trabzonspor'da Çanakkale Dardanelsporlu Tamer ve Erman imza attılar. Bordo-mavili kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan iki futbolcuya verilen ücret açıklanmadı.

Başkan Mehmet Ali Yılmaz, bu yıl, kadrolarını genç ve gelecek vaadeden başarıya susamış oyuncularla zenginleştirdiklerini belirterek, "Çanakkale Dardanel'in çok önemli iki oyuncusu olan Erman ve Tamer'i kadromuza dahil ettik. Bu oyuncularla, önümüzdeki yıl, Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayacağına ve başarılı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Antalya'daki imza töreninin ardından Tamer ve Erman ise, "Trabzonspor gibi şampiyonluk mücadelesi veren bir ekibe gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarılı olacağız" dediler.

Campbell geri dönüyor
Geçtiğimiz sezon, olaylı bir şekilde İngiltere'nin Everton takımına kiralanan santrfor Kevin Campbell, menajeri Natalic aracılığıyla Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a mesaj göndererek bordo-mavili kulübe geri dönmek istediğini ifade etti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır