kapat

16.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ek deliller Fazilet'te
YARGITAY Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş'ın FP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne açtığı davada, yazılı ön savunma için geri sayım başladı.

Başsavcı Vural Savaş, "kapatma" istemiyle hazırladığı iddianamenin bir örneği ile kapatma davasına ilişkin ek delilleri ve Erbakan ile Hatipoğlu arasında geçen telefon görüşmesine ilişkin ses bandının bir örneğini dün FP'ye tebliğ etti.

İddianamenin ve ek delillerin FP'ye tebliğ edilmesiyle birlikte yazılı ön savunma için Anayasa Mahkemesi tarafından FP'ye tanınan 30 günlük süre de dün resmen başlamış oldu. FP bu durumda, en geç 15 Temmuz 1999 günü mesai bitimine kadar yazılı savunmasını Anayasa Mahkemesi'ne tebliğ edecek.

FP'nin bu süre bitiminden önce yazılı ön savunma için ek süre talep etmesi halinde bu istem, Anayasa Mahkemesi heyeti tarafından görüşülerek karara bağlanacak. Yüksek Mahkeme, FP'nin olası bir ek süre talebinde partiye 30 güne kadar ek süre verebilecek. Bu olasılık gerçekleşirse, FP, yazılı ön savunmasını 15 Ağustos tarihine kadar hazırlayarak Anayasa Mahkemesi'ne verecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır