kapat

16.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kristal Elma sahiplerini buluyor
Türkiye reklam dünyasının tek ödülü Kristal Elma 17 Haziran'da 11'inci kez veriliyor

Türkİye reklam dünyasının tek ödülü olan Kristal Elma için bütün reklamcılar heyecanlı bir bekleyiş içinde. Reklamcılar Derneği tarafından her yıl en başarılı reklam uygulamalarına verilen ödüllerin 11' incisi, 17 Haziran 1999 tarihinde Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ında düzenlenecek tören ile sahiplerini bulacak.

" Bu yıl elma için ne yaptın" sloganı altında düzenlenecek olan 11. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri 58 ayrı kategoride verilecek. Bu yıl 15'inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Reklamcılar Derneği'nin Türk reklamcılığının yaratıcılık düzeyini yükseltmek, reklam ajanslarının, çalışanların ve reklam fikrinin uygulanması aşamasında katkıda bulunanların özgün başarılarını belgelemek amacıyla her yıl verdiği Kristal Elma Ödülleri için bu yıl toplam 1.047 eser yarışıyor.

Türkiye Reklam ödülleri Yarışmasına bu yılki katılım da geçen yıl olduğu gibi binin üzerinde gerçekleşti. İstanbul, Ankara ve İzmir'den 44'ü Reklamcılar Derneği üyesi 77 reklam ajansı, 9 film yapım şirketi, 13 yönetmen, 6 besteci ve 6 fotoğraf sanatçısının katıldığı yarışmada değerlendirilicek olan eserler arasında, 241 TV filmi, 514 basın ilanı, 27 doğrudan pazarlama ürünü, 6 Internet Web sitesi, 34 radyo spotu, 52 açıkhava ilanı, 6 sinema filmi, 20 TV kampanyası, 57 basın kampanyası, 7 radyo kampanyası, 10 açıkhava kampanyası, 10 çok mecralı kampanya, 19 reklam filmi yapımı, 23 reklam filmi yönetimi, 5 reklam müziği ve 16 reklam fotoğrafı yer alıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır