kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mayıs 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Mohini'yi 'ŞEN'lendirdiler

Çocuklu sosyetikler hafta içinde bir araya geldi. Onları bir araya getiren Metin-Aslı Şen'in oğlu Batu'nun ikinci doğum günüydü. Şen Ailesi; Batu için öyle bir hazırlık yapmıştı ki, herkesin ağzı bir karış açık kaldı.
Geçen hafta Ali Şen'in 70. doğum günü için toplanan Şen Ailesi, bu hafta yine bir araya geldi. Bu kez Ali Şen'in oğlu Metin Şen'in oğlu Batu'nun doğum günü kutlaması vardı. Doğum günü kutlanan çocuk olunca, doğal olarak sosyetedeki sürpriz doğum günü trendi rafa kalktı. Metin-Aslı Şen çifti başta bütün aile fertleri olmak üzere, çocuklu yakın dostlarını Mohini Çocuk Aile Yaşam Merkezi'ndeki Party Kids'e davet etti. Sosyetenin birçok ünlü ismi, çocukları kaptığı gibi partiye gelmişti. Mohini, sosyeteden ve onların çocuklarından geçilmiyordu. Mohini'deki Party Kids'te her hafta sonu birçok doğum günü kutlaması oluyor ama Batu Şen'inki gibisi herhalde şimdiye kadar olmamıştır.

SLAYT GÖSTERİSİ BİLE VARDI
Şen Ailesi ikinci yaşını kutlayan Batu için hem kesenin ağzını açmış hem de büyük uğraş vermişti. Öncelikle Party Kids'in bulunduğu katı baştan aşağı süsleyip yeniden dekore ettirmiş, üzerinde Batu'nun fotoğrafları olan özel çikolatalar yaptırmışlardı. Aslı Hanım, Batu'nun ağzından "Bugün size hayat hikayemi anlatmak istiyorum" adıyla bir slayt gösterisi hazırlamıştı. Ayrıca bir gece önce börek ve tatlılar yapılmıştı. Batu'nun pastası için de çok özenmişler ve Volkswagen Beetle şeklinde kocaman bir pasta yaptırmışlardı. İki yaşında olduğu için Batu bu doğum gününden bir şey anlar mı bilmiyorum ama Metin ve Aslı Şen'in çok mutlu oldukları her hallerinden belliydi. Nasıl olmasınlar ki, her gelen partiden çok memnun ayrıldı!!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın