kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mayıs 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Saç ektirdim, gerekirse yine yapabilirim

01.05.2009
* Yaşınızı öğrenen insanlar şaşırıyor mu? Tepkiler nasıl?
Evet, tabii. Her zaman öyle oldu ama... Aslında çocukluğumda daha küçük gösteriyordum, liseden sonra fiziğim değişti. Lise sonda ise saçlarım dökülmeye başladı. Saçlarımın da erken beyazlamaya başlamasından dolayı insanlar 34 yaşında olduğumu öğrenince çok şaşırıyor. Tabii bunda biraz da 'Yaprak Dökümü'nde oynadığım Tahsin karakterinin de etkisi var. Orada üç çocuk babasını oynadığım için gerçekten o yaşlardaymışım sanıyorlar. Ama bundan mutsuz olmuyorum. Çünkü öyle zannediyorlarsa; bu sadece görüntümden değil, biraz da Tahsin rolündeki başarımdan dolayıdır diye düşünüyorum. Demek ki üç çocuk babası olabileceğime inandırıyorum seyirciyi.

ÜÇ ÇOCUK İSTEMEM!
* Peki gerçek hayatınızda üç çocuk babası olma fikri size nasıl geliyor? Kendinizi üç çocuk babası düşünebiliyor musunuz?
Yok, düşünemiyorum (gülüyor). Ben başbakanımız gibi düşünmüyorum. 'Üç çocuk yapalım' mantığında değilim yani. O kadar çok çocuk heveslisi bir adam değilim.

* Peki saç ektirmeyi düşünüyor musunuz?
Dört-beş yıl önce saçımın olmaması, bana gelen rol tekliflerini gerçekten çok etkilemeye başlamıştı. O yüzden ben de abartmamak koşuluyla öyle bir operasyon yaptırmıştım. Ama bir daha yapar mıyım bilmiyorum, gerek var mı onu da bilmiyorum. Ben oyuncuyum, saçımda başımda ufak değişiklikler yapabilirim ama ifademi değiştirecek şeyler yaptırmaya da karşıyım. Ama saç ektirmek çok estetiğe girmiyor artık, çok normal bir şey oldu.