kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Elenen yok, kaybeden yok, sadece muzik var

Özlem AVCI
17.04.2009
Bu akşam atv'de başlayacak olan 'Bir Şarkısın Sen'; Türkiye'nin güzel sesli çocuklarını bir araya getiriyor. Nostaljik şarkılar söyleyen çocuklar kaybetmiyor, müzik kazanıyor!..
Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunduğu, atv'nin yeni programı 'Bir Şarkısın Sen' bu akşam başlıyor. Programda Türkiye'nin en güzel sesli çocukları, son elli yılın en nostaljik şarkılarını seslendirecek. Türkiye genelinde yapılan elemelerde dört bin aday arasından seçilen yirmi çocuk her cumartesi akşamı; Ajda Pekkan'dan Cem Karaca'ya, Zeki Müren'den Sezen Aksu'ya kadar pek çok unutulmaz ismin şarkılarını söyleyecek. Ancak 'Bir Şarkısın Sen'in benzer programlardan farkı var; bu bir yarışma değil! Programda halk oylarına veya puanlamaya göre elenen ve kaybeden olmayacak, çocuklar arasında bir rekabet savaşı yaşanmayacak! Sadece SMS oylamalarıyla 'Haftanın En İyi Şarkısı' seçilecek.

Her hafta dört ünlü var
Her hafta dört ünlü konuğun katılacağı programda, çocuklara 30 kişilik dev bir orkestra eşlik edecek. Çocuklar geç saatlere kadar perişan olmasın diye, çekimler hafta sonları ve gündüz saatlerinde gerçekleştirilecek ve program her cumartesi banttan yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta çekilen ilk bölüm renkli görüntülere sahne oldu. Türk pop tarihinin kilometre taşlarından Seyyal Taner, kendine has yorumuyla sevilen Neşe Karaböcek ve ünlü tenor Hakan Aysev programa konuk sanatçı olarak katıldı. Müzik tarihimizin bir dönemine şahitlik eden müzik adamı İzzet Öz de anılarıyla programa renk kattı. Erol Evgin ve Pınar Altuğ programı efsane parça 'Bir Tanem Söyle Canım'la açtı. Ardından minik yıldız Göknur Karakurt, Seyyal Taner'in meşhur şarkısı 'Son Verdim Kalbimin İşine'yi söylerken, sanatçı da sürpriz yaparak sahneye geldi ve minik yıldıza eşlik etti. Neşe Karaböcek'in 'Artık Sevmeyeceğim' isimli parçasını İrem Gülsever seslendirdi. Karaböcek de İrem'in yanına gelip şarkıya katıldı. İkilinin düeti seyircilerden büyük ilgi gördü. 9 yaşındaki Berna, 'Ben Kalender Meşrebim' adlı kantoyla performans sergiledi. Minik şarkıcı kıyafeti, sevimli tavırları ve dansıyla daha ilk günden izleyicinin sevgilisi oldu. Hatta yoğun istek üzerine Berna, parçanın bir bölümünü tekrar söyledi, Pınar Altuğ'u da sahneye davet ederek birlikte kanto yaptılar.

Küçük pavorotti sürprizi!
Fatih Erkoç hayranı 13 yaşındaki Şebnem Keskin'in yabancı bir parçayı başarılı şekilde seslendirmesi de seyircilerden alkış aldı. Şanlıurfa'dan gelen Muhammed Şahin Korkmaz 'Urfa'nın Etrafı' adlı türküyü yorumlarken duygusal anlar yaşandı. Programın diğer sürpriz konuğu tüm dünyada olay yaratan ve geleceğin Pavarotti'si olarak görülen 11 yaşındaki Jacopo Menconi idi... Davet üzerine İtalya'dan gelen Jacopo ile Hakan Aysev programda muhteşem bir düete imza attı. İşte gecede dikkat çeken çocuklar ve hikayaleri...