kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kurşun, üniversite öğrencisi Hakan Eron’un kalbine isabet etti.

Üniversiteli genç yol verme kurbanı

Gülcan DEMİRCİ - SABAH
11.04.2009
Arabasıyla gezen üniversiteli, karşısına çıkan aracın sürücüsüyle yol verme yüzünden tartıştı. Önce dövülen, sonra ateş edilen genç öldü..
İstanbul Maltepe'de, üniversite öğrencisi Hakan Eron, yol verme yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öldürüldü. İstanbul- Maltepe Sahil Yolu'ndaki İdealtepe üst geçidi yakınlarında dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Maltepe Üniversitesi Görsel İletişim 1'inci sınıf öğrencisi Hakan Eron, kız arkadaşıyla birlikte otomobiliyle gezintiye çıktı.

KIZ ARKADAŞI YANINDAYDI
Hakan Eron otomobiliyle ilerlerken, İdealtepe üst geçidinin altında, karşı yönden gelen otomobilin sürücüsü Mustafa Ayçiçek ile yol verme yüzünden tartıştı. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa Ayçiçek olay yerinin çok yakınındaki işyerinden kardeşleri İsmail ve Sami çağırarak Hakan Eron'un üzerine yürüdü. Ayçiçek ve kardeşleri tarafından dövülen Eron'un daha fazla dayak yemesini engellemeye çalışan soyadı belirlenemeyen kız arkadaşı Nihan, çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi.

BİR ZANLI KAÇTI
Bu sırada işyerine giderek tabancasını alan Sami Ayçiçek, olay yerine dönerek Eron'un göğsüne bir el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Eron, yoldan geçen bir otomobille Özel Sema Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunun kalbine isabet ettiği anlaşılan Hakan Eron, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Polis ekipleri, Mustafa ve İsmail Ayçiçek'i gözaltına alırken, tabancayı ateşlediği ileri sürülen Sami Ayçiçek'in yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.