kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Asuman Krause, mayıs ya da haziranda bir single çıkarmaya hazırlanıyor.

Dolduruşa gelen manken çok

22.03.2009
* Albümleriniz ve şarkılarınız çok başarılı oldu ve 'Mankenden şarkıcı olmaz' diyenlere güzel bir yanıt verdiniz...
Kıvıracaklarsa da hakkını verecekler yani (gülüyor). Aslına bakarsanız bunun sonu gelmeyecek. Benden sonra mankenlikten bu kulvara geçmek isteyenler için de aynı şeyler söylenecek. İşini iyi yaparsan, kendi açından bunun sonunu getiriyorsun. Ama bir sonraki adam için bu konuşmalar biter mi, garantisini veremeyiz. Biz istisnalar olabiliriz belki de. İstisnalar kaideyi bozmaz diyecek insanlar, ben de istisna olursam şahane! Ama bu işi hakkıyla, layıkıyla yapan birkaç kişi daha çıkarsa, o zaman kaide bozulur işte... Ama mankenken dolduruşa gelip bu kulvara geçen çok olduğu için, ki bence olacaktır da, onlar için kesilmez bu söz.

* Yani aslında bu sözü söyleyenler çok da haksız değil mi?
Tabii canım, bir taraftan da haklılar. Çünkü ben, benden önce çıkan kötü örneklerden dolayı bu tür sorularla karşılaşıyorum.

ALBÜM BAHARDA ÇIKIYOR
* Bu durumun dezavantajını yaşıyor musunuz?
Yaşıyorsunuz tabii, yaşamadım dersem yalan olur. Nerede yaşıyorsun biliyor musun, 'Canlı söyleyebilir mi acaba?' diyorlar ve her programda sana canlı bir şarkı söyletmeye çalışıyorlar. Ben canlı söyleyemeyeceksem niye kalkışayım bu işe! Ve bu düşünce, insanın para kazanmasını da engelliyor. Tabii bazılarında da şuursuz bir güven var, bunu da gözardı etmemek lazım.

* Herkesten bir Seray Sever vakası bekliyorlar demek ki...
Benden artık beklemiyorlar ama yeni çıkacaklardan bekleyecekler, doğru. Ama dediğim gibi; bir yerde çok haklı insanlar, bir yerde de çok genelleme yapıyorlar. Tabii bir süre sonra ayırt edip hakkını da veriyorlar gerçi.

* Yeni bir albüm projesi üzerinde çalışıyorsunuz, değil mi?
Baharda single çıkaracağım. Arjantin'e gitmeden önce albüm üzerinde çalışıyorduk, fakat insan bazen hayatında bazı tercihler yapmak zorunda kalıyor. Ben de o ara 'Wipe Out'u tercih ettim.

* Gazetelerde, Arjantin'e gittiğiniz için bir sürü ekstrayı kaçırdığınız ve maddi zarara girdiğiniz yazıyordu. Doğru mu?
Bu benim tercihimdi. Ben orada bayramı geçirdim, yılbaşını geçirdim. Önceden bir sürü de iş alınmıştı ama çok vakitlice 'Asuman gidiyor' diye haber verdik. Yani bu benim tercihim olduğu için zarara uğradığımı düşünmüyorum. Sonuçta öbür tarafta yepyeni bir iş yaptım. Ayrıca bence paradan önce gelen şeyler var... Bende öyle en azından.