kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Parmaklarında bir servet taşıyorlar!

22.03.2009
Dünya ekonomik krizle boğuşadursun, ünlü yıldızlar parmaklarında taşıdıkları bu servet değerindeki yüzüklerle krize meydan okuyor. Hollywood'da güzel yıldızlara 'evet' dedirtebilmek için kesenin ağzını iyice açmak gerekiyor ..
Klasik tarzda bir yüzük
Geçtiğimiz aylarda ünlü aktör Ryan Reynolds'la evlenen Scarlett Johansson, 30 bin dolar değerindeki 3 kıratlık bu pırlanta yüzüğüyle dikkat çekiyor. Tarzıyla 1960'lı yılların esintileri taşıyan yüzüğü Reynolds, güzel aktris için özel siparişle hazırlatmış.

SCARLETT JOHANSSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Pembe taşı ışıldıyor
Mariah Carey'nin bu 17 kıratlık pembe taşlı yüzüğü en pahalı pırlanta yüzüklerden... Yaklaşık 4 milyon dolar olan yüzükte 58 küçük pırlanta taş yer alıyor. Eşi Nick Cannon, bu yüzüğü seçmek için saatlerini harcadığını belirtiyor.

MARIAH CAREY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Siyah taş
Carmen Electra, geçtiğimiz yıl Korn grubunun gitaristi Rob Patterson'la nişanlandı. Patterson, güzel yıldıza 100 bin dolar değerindeki bu iki kıratlık siyah tek taş yüzüğünü hediye etti.

CARMEN ELECTRA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Çok şık
Ünlü aktris Katherine Heigl'a eşi Josh Kelley, evlenme teklifi ederken bu üç kıratlık armut şeklindeki pırlanta taşlı yüzüğü taktı. Bu pahalı yüzüğün fiyatı ise 40 bin dolar.

KATHERINE HEIGL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

En trendy
Ünlü rockçı Pete Wentz, eşi Ashlee Simpson'a kare taşlı bir pırlantaya sahip olan bu yüzüğü taktı. 4 kıratlık pırlanta taşlı yüzüğün fiyatının 50 bin dolar...

ASHLEE SIMPSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Taşı dev gibi
Beyonce, parmağında tam anlamıyla bir servet taşıyor. 18 kıratlık dev pırlanta taşlı yüzüğün fiyatı tam 5 milyon dolar. Hollywood'un en çok kazanan yapımcılarından olan eşi Jay-Z, bu pahalı yüzük ile onun kalbini fethetti.

BEYONCE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları