kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Evlenirim evlenmem kimseyi ilgilendirmez

ASLI ÖRNEK
19.03.2009
Reklamcı Rafi Moreno'dan 3.5 aylık bir kız çocuk sahibi olan Pelin Körmükçü, "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı: Hayata ille de evlilik şart diye bakmıyorum. Ama kızımın 'Hoşgeldin' partisinde olabilir!..
Tiyatrocu Pelin Körmükçü ile bir anda değişen hayatını konuşmak için sözleşiyoruz. Malum, o artık bir anne ve şu an 3.5 aylık kızı Selin'le adeta hayatının ikinci baharını yaşıyor. Ancak röportaj sandığımız kadar kolay yapılamıyor. Çünkü bir gün çocuğun bakıcısı gelmiyor, diğer gün arabası bozuluyor. Ama en önemlisi Pelin Körmükçü kızını bir an olsun bile yalnız bırakamıyor. Zaten Körmükçü röportajda da sık sık şunları söylüyor: "Annelik çok güzel bir duyguymuş. Onu bir an olsun yalnız bırakamıyorum. Ondan ayrı kalınca hastalanacak ve ben yanında olamayacakmışım gibi geliyor." Pelin Körmükçü'yle Selin'den sonraki hayatını ve şimdiki hayat arkadaşı, reklamcı Rafi Moreno'yla ne zaman evleneceğini konuştuk...

* Selin'le hayat sizin için nasıl geçiyor?
Selin, şimdi 3.5 aylık ve ben eski hayatımdan apayrı ikinci bir hayat yaşıyorum. Yaşantımı ona göre belirliyorum. Eski yoğunluğumla şimdiki yoğunluğum arasında büyük bir fark var. Bir gün nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Anneler hep der ya: 'Anne olunca anlayacaksın' diye... Hakikaten çocuğu anlamak için anne olmak lazım. Sabah onunla kalkıyorum, akşama kadar yemesi, içmesi, emzirmesi, gazını çıkar, oyna, uyut... Hep aynı tempo. Bazen günleri hatta saatleri bile şaşırıyorum. O benim öğretmenim, bana çok şey öğretiyor. Gittikçe büyüyor ve ben rahatlıyorum. Git gide de rahatlayacağım.

KISMETSE OLUR!
* Doğumdan önce sizinle yapılan röportajlarda "Karnım büyüyünce evleneceğim" diyordunuz. Ama hâlâ evlenmediniz. Düğün ne zaman olacak?
Zaman olarak bir şey söyleyemiyorum. Çünkü bugüne kadar hep zaman söyledim, terslikler oldu. Artık söylemek istemiyorum. Eğer evlenirsek, kızım Selin'in 'Hoşgeldin' partisinde bir şeyler olacak. Yani partinin arasına biz de kaynamış olacağız. Daha önce ha şimdi ha şimdi diyordum, karnım birden büyüdü. Dedim ki; nikah yapacağız şimdi ben zorlanacağım. Nikah temcit pilavı gibi oldu. Bundan ben bile sıkıldım. Şimdi diyorum ki; olursa eğer bize kısmetse olur. Şunu da söyleyeyim; bizim Rafi ile aramızda hiçbir problem yok! Zaten evli gibi yaşıyoruz, zaten ondan çocuğum da var. Ayrıca ben böyle çok rahatım.

* Anladığım kadarıyla siz 'İmza benim için önemli değil' diyenlerdensiniz...
Evet değil! Biliyorsunuz zaten ben bir kere evlilik yaptım. Üzüntülü ve kötü bir şekilde de ayrıldık. Evlenmek güzel de, o sevimsiz mahkeme olayları insanın hayatından çok şey götürüyor. Şimdi seneler geçtikçe midir, nedir artık çok da fazla önemsemiyorum. Bu konuda kimseye verilecek hesabım da yok! Ailem zaten benim içimde, Rafi'nin ailesi benim içimde... Ailelerimiz çok iyi anlaşıyor. Bizim Rafi ile sevgimiz üç sene önce nasılsa şimdi de öyle. Yani bir değişiklik yok! Maşallah çok huzurlu bir evliliğim var. Selin de zaten bize artı bir mutluluk getirdi. Dolayısıyla evlilik için telaş etmiyorum, olursa olur diyorum. Yani ille de evlilik şart diye bakmıyorum hayata... Çünkü birçok evlilik mutlulukla başlayıp, mutsuzlukla bitiyor.

* Niye böyle söylediniz?
Biliyorsunuz ben evlenip, ayrılmış bir insanım. Eskiden "Hayatım boyunca değişmeyeceğim, evlilik beni asla değiştiremez" diyordum. Kaldı ki, ben hiç değişmedim. Ama karşındaki insanı tanıyamıyorsun. Beraber geçirdiğin insanı anlayamıyorsun. Evlenmezsem de çok mutluyum, evlensem de çok mutluyum. Bu arada bizim çocuklarımız hem şanslı hem şanssız... Devir robotlaşmaya doğru gidiyor. Belki öyle bir zaman gelecek ki, kızımın zamanında evlilik de ortadan kalkacak. Çünkü şimdiden bile her şey farklılaşmaya başladı. Kız istemeler, sözler, nişanlar... Dikkat edin şimdi bizler gibi insanların arasında bile söz, nişan kalmadı. Ya nikah, ya düğün...

EMRE'Yİ SEVERİM!
* Peki ya tiyatro? Siz Emre Kınay'la oynuyordunuz. Sonra neden bıraktınız?
Hamileliğimin yedinci ayına kadar Emre'yle devam ettim. Selin o zaman karnımdaydı.

* Emre Bey'le bir problem yaşadınız mı?
Hayır. Emre'yi de ayrıca çok severim. Benim orada işi bırakmamın sebebi bebek oldu. Yedinci aydan sonra çok zorlanmaya başladım. Hem karnım çok şişmeye başladı hem ben yorulmaya başladım. Ama bana Emre her zaman "Burası senindir. Gel burada devam et!" demiştir. Ben kızıma vakit ayırmak istedim. Bu sezon tiyatroya da ara verdim.

* Tiyatro olacak mı peki?
Olacak tabii... Emre'yi zaten çok seviyorum. İyi bir tiyatrocu ve iyi biri. Zaten eski oyuna da farklı biriyle devam ediyorlar. Ama yeni bir oyunla yeni sezonda inşallah ben de tiyatroya başlarım.
Haberin fotoğrafları