kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Seks hattı" açıklaması

AA
Giriş Saati : 18.03.2009 14:22
Güncelleme : 19.03.2009 00:28
Yeni Haber
Bakan Çelik: MEB sitesinin hacklendiğini skandal olarak duyurmak da skandal...
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bazı gazetelerde yer alan, ''Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinde seks hattı skandalı'' konulu haberle ilgili olarak ''Biliyorsunuz sanal alemde maalesef en akla hayale gelmez şeyler var. Birileri edepsizce oraya müdahale etmiş. Dolayısıyla bunu 'Milli Eğitim Bakanlığında skandal' diye ifade etmenin kendisi skandaldır'' dedi.

Seçim çalışmaları için Van'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Çelik, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 94. yıl dönümü dolayısıyla kültür merkezinde düzenlenen törene katıldı.

Bakan Çelik, salondan ayrılırken bir gazetecinin, ''Bazı gazetelerde yer alan Milli Eğitim Bakanlığının sitesinde seks hattı skandalı başlıklı haberi nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusunu yanıtladı.

Çelik, bakanlık görevlilerinin konuyu incelediğini belirterek, Milli Eğitim Bakanlığının böyle bir şeye müsaade etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Haberde iyi niyet aramadığını belirten Bakan Çelik, şunları kaydetti:
''Biliyorsunuz bu sanal alemde maalesef en akla hayale gelmez şeyler var. Birileri edepsizce oraya müdahale etmiş, hacklemiş. Dolayısıyla bunu 'Milli Eğitim Bakanlığında skandal' diye ifade etmenin kendisi skandaldır. Burada iyi niyet aramıyorum. Netice itibarıyla Türkiye'deki her siteyle ilgili olarak bu tip şeyler oluyor ve olabilir. Milli Eğitim Bakanlığı bu şekilde herhangi bir siteye link verir mi, böyle bir şey akla hayale sığar mı? Ama ne yazık ki bugünlerde özellikle bizim, Milli Eğitim Bakanlığının ve hükümetin aleyhinde 'Ben ne bulurum, bunu nasıl servis yaparım' düşüncesinde ve kaygısında olan bazı gazeteler, bazı medya organları, bunu bu şekilde veriyor.''

Çelik, her gün cep telefonlarına insanlar istemediği halde akla hayale gelmez mesajlar gönderildiğini ancak bunun da insanların iradesi dışında olduğunu ifade etti.