kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Günde 12 TL'ye Ford

AA
Giriş Saati : 17.03.2009 15:07
Yeni Haber
Ford Otosan'ın düzenlediği kampanya kapsamında tüketiciler, 10 bin TL peşinatla günde 12 TL'ye Ford Ka, 14 TL'ye Ford Fiesta, 21 TL'ye Ford Focus, 31 TL'ye Ford Mondeo sahibi olabilecek. ..
Otomotivdeki ÖTV indiriminin ardından Ford Otosan'ın düzenlediği kampanya kapsamında tüketiciler, 10 bin TL peşinatla günde 12 TL'ye Ford Ka, 14 TL'ye Ford Fiesta, 21 TL'ye Ford Focus, 31 TL'ye Ford Mondeo sahibi olabilecek.

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, Ford Otosan'ın ekonomik krizde üzerinde düşeni yaptığı ve ÖTV indirimi uygulamasını ek avantajlarla ''eşi görülmemiş'' bir fırsata çevirdiği belirtildi.

Ford Otosan'ın bugün başlattığı kampanya kapsamında ticari araçlarda ÖTV ve KDV oranlarının sıfıra çekildiğinin ifade edildiği açıklamada, bu indirimle 2009 model Ford Transit Connect kombilerin 28.280 TL yerine 24.575 TL'den başlayan özel fiyatlarla tüketiciye sunulduğu bildirildi.
Binek araçlarda ise 19 puanlık ÖTV indirimini birebir fiyatlarına yansıttığı belirtilen Ford Otosan'ın ayrıca yüzde 0.99'luk Ford Finans kredi desteği sağlandığı vurgulandı.

GÜNDE 14 TL'YE FORD FİESTA, 21 TL'YE FORD FOCUS

Ford'un, binek otomobiller için, bugüne dek görülmemiş sahip olma fırsatları sunduğu belirtilen açıklamada, kampanya kapsamında tüketicilerin, 10 bin TL peşinatla günde 12 TL'ye Ford Ka, 14 TL'ye Ford Fiesta, 21 TL'ye Ford Focus, 31 TL'ye Ford Mondeo 2009 model bir binek otomobil sahibi olma fırsatı yakaladığı kaydedildi.

Ford Otosan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, tüketiciye sunulan fırsatlar hakkında şu bilgileri verdi:
''Hükümetin sağladığı ÖTV indirimine ek olarak, otomotiv endüstrinin ve pazarının lideri olarak biz de üzerimize düşeni yaptık. Ford ticari araçlar ve binek otomobiller için son yılların en büyük satın alma fırsatını sunuyoruz. Tüketicilerimizin yapması gereken tek şey, bu benzersiz fırsatı değerlendirmek. Araç almak isteyenler bu kadar büyük avantajı bir daha yakalayamayabilirler.''