kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Sezon sonunda doğru yerde olmak

29.01.2009
İndirimin son günlerinde alışveriş yapmak gibisi yok. İlkbahar-yaz sezonuna ve gelecek kışa hazırlık için doğru zaman geldi çattı. Doğru mekân ise spor ve klasik parçalar satan mağazalar..
İlkbahar-yaz ürünleri tek tük de olsa kendilerini belli etmeye başladı. Diğer yandan büyük sezon açılışına yaklaştıkça, indirim katsayıları da iyice arttı. Yüzde 50+50 gibi, daha mağazaya girmeden heyecanlanmama neden olan rakamsal ifadeler çok kısa bir süre sonra bitecek, yerini mevsim normali fiyatlar alacak. Biz alışverişkolikler, özellikle de türümüzün bilinçli örnekleri için bu dönem, bulunmaz Hint kumaşı değerinde. Gelecek kış için yatırımlarımızı komik paralar ödeyerek yapar, yaz sezonunda da giyilebilecek kıyafetleri ucuza çıkarırız. İndirimlerin hakkını verdiğinizi umuyorum. Son pişmanlık fayda etmez; şu birkaç haftayı iyi değerlendirmemiz şart. Hazır Sevgililer Günü kampanyaları da başlamışken, haydi alışverişkolikler, sokağa! Bu haftaki durağım, yüzde 60'a varan indirim haberini aldığım, Mavi Jeans oldu. Sevgililer Günü'ne de atıfta bulunarak 'Kalpten İndirim' adlı bir kampanya başlatmışlar. Mavi Kartuş kart sahibiyseniz, nakit veya kredi kartıyla yaptığınız harcamalarda alışveriş tutarının yüzde 5'i değerinde hediye puan da kazanıyorsunuz.

YAĞMUR ÇİZMELERİ İNDİRİMDE
Mavi, özellikle spor ve basic kıyafet alışverişleri için biçilmiş kaftan. Jeanlerde bile indirim var. Fiyatları 49 TL'ye kadar düşmüş. Kendime ilk hediyem, önümüzdeki sezon da çok moda olacağını bildiğim, geniş paçalı Cora modeli oldu. Gelecek kış giymek için bir de kadife pantolon edindim hemen. Her şey de spor değil elbet; zımba görünümlü tünikler veya siyah elbiseler, Sevgililer Günü akşamı alternatifim olabilir pekala. Kırmızı ekoseli elbiseye ise kelimenin tam anlamıyla ba-yıl-dım! Zümrüt yeşili yağmur çizmeleriyle harika duracak. Bu arada çizmelerin mor ve kırmızı renkleri de var. Ve fiyatları da 24.95 TL'ye düşmüş!

ŞAPKA VE KAŞKOL ŞART!
Rengarenk tişörtler, sweatshirtler ve bluzlar arasında bir süre kaybolduktan sonra, dış giyim ihtiyacımı da 79 TL'lik palto ile giderdim. Kış indirimlerinin vazgeçilmezi kazaklardan da (29.95 TL) birkaç adet satın alıp, kendimi aksesuarlara verdim. 1920'lerin örgü şapkalarından almak şart; gelecek sezon daha da 'in' olacakları Allah'ın emri zaten. Koton kaşkollar da serin bahar günlerinde havama hava katacak. Gri olanlarından aldım; şık elbiseleri yumuşatmak için kullanacağım. Çok moda olan barış sembollü kolyeler de var Mavi'de. Biri bana, biri de en yakın arkadaşıma!
Haberin fotoğrafları