kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
ELİF KORKMAZEL
Bugün ne pişirsem?

Sebzeli tavuk

Tavaya sıvıyağı koyun. Soğanı ve biberi küçük doğrayın. Tavukları kuşbaşı doğrayıp, tavaya ilave edin. Karıştırarak sote yapın. 1 su bardağı bezelyeyi ekleyin. Domates ve patatesi küp biçiminde doğrayıp, diğer malzemelerin yanına ekleyin. 5-10 dakika daha çevirip, servis yapın.

MALZEMELER
* 1 tatlı kaşığı sıvıyağ
* 1 adet soğan
* 1 adet biber
* 1 adet tavuk göğsü
* 1 su bardağı haşlanmışbezelye
* 1 adet patates
* 1 adet domates

Sosisli çanaklar
Önce sosisleri küçük küçük doğrayın. Tavaya çok az sıvıyağ alın. Sosisleri yağda soteleyin. Sonra küçük doğradığınız sivribiber ve domatesi ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Ateşin üzerinden aldığınız tavayı bir kenarda bekletin. Yufkalardan kareler kesin. 5 adet kare şeklindeki yufkayı üst üste yerleştirin. Bu kareleri küçük fırın kabına çiçek şeklinde yerleştirin. Köşelerin üst üste gelmemesine dikkat edin. Fırında kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra hazırladığınız malzemeyi içine doldurun.

MALZEMELER
*
2 adet yufka
* 2 adet sosis
* 1 adet sivribiber
* 1 adet domates
* Sıvıyağ
* Tuz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın