kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

'Büyük şef'in sırrı mezara gidecek

15.01.2009
* Sürekli bir 'Büyük şef'ten bahsediyorsunuz. Kim bu 'Büyük şef'?
'Büyük şef'in; kim, ne, nasıl, kaç kişi, bir canlı mı, cansız mı, bir felsefe mi, doktrin adamı mı, yoksa bir kasa mı, kasiyer mi olduğunu hiçbir zaman açıklayamam. Bu benle mezara kadar gider.

* Sunuculuğa başladıktan sonra nasıl tepkiler aldınız?
Olumlu da var, olumsuz da. Zaten herkesin beğendiği bir adam olmaktansa, bu işi hiç yapmamayı tercih ederim. Çünkü herkesin beğendiği bir adamda bir arıza vardır. Herkesin nefret ettiği adamda da tabii.

* Siz kendinizi 'herkesin beğendiği bir adam' konumuna mı koyuyorsunuz, yoksa beğenmediği mi?
Ben ortadayım. Türkiye'de spor camiasında benden nefret eden önemli bir çoğunluk var. Ama beni seven önemli bir çoğunluk da vardır.

* Nefret edenler hangi huylarınızdan nefret ediyor?
Küstahlık, kibir, ukalalık, çok bilmişlik, yarışmada ya da spor programlarındaki sert ve agresif tutumlarından dolayı nefret eden insanlar var. Ama açık sözlülüğümden, öyle eveleyip gevelemediğimden, oram buram ayrı oynamadığından dolayı sevenler de var.

GALİBA ÖYLEYİM...
* Egosu yüksek bir insan mısınız?
Benim için psikiyatristler de sokaktaki adam da 'Egosu yüksek adam' diyorsa, herhalde öyleyim. Ama bu sözün tam ne anlama geldiğini bilmiyorum. (gülüyor)

* Galiba ukala anlamında kullanılıyor...
Ukalalık başka bir şey. Bildiğim konuda ukalalık yaparım. Ama mesela beni uzay geometrisi konusunda bir açık oturuma sokun, orada ukalalık yaparsam komedi olur. Yani bildiğim konuda ukalayımdır. İnanmadığım hiçbir şeye 'evet' demem. Türkiye'nin en büyük teknik direktörü, en büyük futbolcusu da olsa, sevmiyorsam seviyormuşum gibi davranamam. Bu adam kırılır, ben bunu söylemeyeyim diye düşünmem.