kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Plastik makyaj yapmıyorum

25.12.2008
- Sizce siz en iyi kimin taklidini yapıyorsunuz?
- Tabii makyajsız Mehmet Ali Birand'a benzeme durumum var. Cemil İpekçi'ye bir bıyıkla benziyorum. Bizim profesyonel makyajımızı yapan Özdemir Egemen, 'Senin yüzün acayip, her şey olabilirsin çok ufak makyajlarla,' diyor. 13 bölümdür hiç plastik makyaj yapmadık mesela.

- Seste de böyle bir avantajınız var. Onun üzerinde de çalışıyor musunuz?
- Evet. Bu bir iş. Benim mesleğim imitasyon, imitatörüm, ne derseniz artık. Ama taklitçilik değil. Taklitçi demek biraz küfür gibi geliyor. Ben oyuncuyum. Taklidi bir dakika yaparsın, biter. Biz orada altıyedi dakika bir parodi oynuyoruz. Kendim de yazıyorum. Şimdi taklitçi olmadığımı göstermek için tiplemelerimi de çıkarıyorum. Basen ve Borak gibi.

- Başka kimler yazıyor?
- Volkan Kantoğlu ve yönetmenimiz Alper Mestçi.

- Nasıl hazırlanıyorsunuz programa?
- Volkan'la konuşuyoruz, medya tiplerinden hangilerini yapalım diye. Ben onları çalışıyorum hafta içi, videolarını izleyerek.

- İlginç hikâyeleriniz var mı?
- Sokakta beni görenlerle neler neler yaşıyorum. Bir gün bir taksici beni aldı, Kavacık'tan Şişli'ye getiriyor. Aynadan da bakıyor sürekli. Sonunda 'Ağabey sen bu taklitleri yapan adam değil misin?' dedi.
'Evet,' dedim. 'Ağabey 15 dakikadır arabadasın bir tane yapmadın. Makine mi takıyorsun normalde?' dedi. Yoğun trafikte gelip camı açtırıyorlar mesela, 'Ağabey bir Büyük İskender yapar mısın?' diyorlar.
Trafikte de işim devam ediyor yani. Sokağa çıktığın zaman bundan kaçamazsın tabii. Yapamayacak durumda olduğum zaman da çıkmıyorum zaten genelde.
Haberin fotoğrafları