kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Lezbiyen arkadaşlarımla sohbet ettim, barlara gittim

09.01.2009
İLİŞKİLİ HABERLER
Lezbiyen arkadaşlarımla sohbet ettim, barlara gittim
- Öpüşme sahnesi çok seyirci topladı mı?
- O fotoğraflar çıkınca, Dolunay'la biz o sahnenin başına yaklaşırken, seyirciler birbirlerini dürtmeye, aralarından; "Bak şimdi öpüşecekler, geliyor," gibi sesler gelmeye başladı. O sahnelere yaklaşınca salonda küçük bir uğultu oluyor. Tiyatroda çıt çıkmaz normalde, benim de aklım almıyor. Seyircinin bu şekilde konuşması çok komik geliyor.

- İzlemeyenler için, bir kadınla öpüştüğünüz bu sahneyi nasıl tarif edersin?
- Abartılı bir sahne değil, cinsel içerikli bir durum yok yani ortada. Aslında süper bir sahne o. Fotoğrafların verilme aşamasında konuştuk Dolunay'la; "Ben bunu sahnede yapıyorsam fotoğraflarının çıkmasında bir sakıncası yok benim için," diye. Bunu da çok garipsemiyorum çünkü bizde hâlâ oyunculara, "Sen eşcinsel bir karakteri oynar mısın, oynamaz mısın?" diye sorulduğu için bu tepkiler normal. Lezbiyen öpüşme olduğu zaman insanların ilgisini çeker.

- Role hazırlanma aşamasını nasıl yaşadınız?
- Beden dili üzerine çalıştım.
Çünkü biraz daha maskülen olması gerekiyordu.
Partnerlerden birinin biraz daha dişi, diğerinin maskülen olması gerekiyordu. Bedensel olarak bir takım gözlemler ve lezbiyen tanıdıklarımla bir araya gelip sohbetler yaptım. Ben zaten fizik olarak ufak tefek olduğum için bunu fazla yaparsam rahatsız edici olabilirdi.

- Bir yerlere mi gittiniz?
- Gittim, bir kadınla üç ay birlikte yaşadım (gülüyor). Şaka tabii ki. Tanıdığım lezbiyenler vardı. "Gel seni gözlemleyeyim, dur bacağını nasıl atıyorsun," gibi değil de, vakit geçirdim. Bir takım barlara gittim. Zaten eğlenmek için daha önce de ara sıra bu tip lezbiyen barlara gidiyordum.Tabii ki günlerce, haftalarca orada takılmadım.
Çünkü insanların eğlenmek için gittiği barda, "Durun ben bir sizi gözlemleyeyim," demek olmayacağı için, dolaştım.
Birkaç tane yardım istediğim arkadaşım oldu, tavır olarak, yapmak istediğim şeye yakın olanlardan. Çünkü, bacak atış şekilleri bile farklı.