kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Bergüzar değil de başka biri olsaydı asla bir ilişki başlamazdı!

RÖPORTAJ: ŞENGÜL BALIKSIRTI
30.12.2008
* Paris gezisinin dönüşünde Beyaz'a beraberlik konusunda niye 'hayır' dediniz?
Çünkü döndükten iki gün sonra o programa çıktık. Biz daha birbirimize bunu söyleyemezken, çıkıp da 'Evet' ya da 'Hayır' demek çok zordu. Bana bu soruyu sormasın diye Beyaz'ın gözünün içine baktım. Ama sordu. Ben de 'Birlikte değiliz diyebiliriz' dedim. O anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ama o gün cevap vermek sahiden de zordu. Her şey çok yeniydi ve biz yaşadıklarımızı kendimize saklamak istiyorduk.

* Hayatınızdaki bu yeni süreçle ilgili korkunuz var mı?
Kendimizle ilgili bir korkum yok. Bir sürü şey oldu hayatımda zaten. Daha bir sürü şey olabilir.

* Bergüzar'ın en çok nesini seviyorsunuz?
Söylediğin her şey sonra aleyhine delil olarak kullanılabiliyor. (Gülüyor) Bu muhtelif yorumlara yol açabiliyor. Tereddütüm o yüzden...

* Röportaja copyright koyarım, söz... Kimse alıntı yapmaz... .......

* Bu kadar çok niçin düşünüyorsunuz? Toplum baskısı mı?
Yok öyle bir şey...

* O zaman?
Geçenlerde Bergüzar'ın ağzından yazılmış 'güveni, sakinliği ve huzuru onda buldum' diye bir söz vardı. Bu laf çok hoşuma gitti. Ben de içimde bu fırtınalar olurken, bu kadar sıkılırken onunla sakinleşiyorum... Ve rahatlıyorum.

* Bitmiş ilişkilerin hemen ardından yeni bir ilişkiye girmek zor olsa gerek. Birbirinizi tanımanızın bu anlamda size avantaj yarattığını söyleyebilir miyiz? Malum 'güven' sorununuz var...
Tabii ki... Şu dönemde Bergüzar değil de, x bir kişi olsaydı, asla bir ilişki başlamazdı. Başka biriyle mümkün değil olmazdı. Her şeyim isyan ederdi. Biz uzun zamandır dostuz. Pek çok şey yaşadık ve en önemlisi aramızda güven var. Kimse kimseyi bir şeye zorlamıyor. Sadece bir zaman var ve birlikte yaşandığında ortaya çıkan çok güzel şeyler var. Ve biz bunları paylaşıyoruz. Ve evet birlikteyiz. Bu bizim için çok önemli.