kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Madonna

Aslan ve Başak'ın şansı açık olacak!

ASTROLOG FİLİZ ÖZKOL
28.12.2008
Yeni yılın en şanslı burçları arasında yer alan Aslan ve Başaklar; işlerinde başarılı olacak. Aşk hayatlarında ise cazibelerinin uzantısında kısa süreli ama keyifli flörtler yaşanacak..
Aslan Burcu
(23 Temmuz-22 Ağustos)

BAŞARILI ortaklıkların temelini atacaksınız. Sağlam, güvenilir kişileri kendinize çekeceksiniz. Önemli değişimler olacak. İyi bir evlilik ya da ortaklık için son yılların en büyük fırsatını yakalayacaksınız.

MADONNA'NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Aslan Ünlüleri:
Zuhal Olcay, Napoleon, Fidel Castro, Alfred Hitchcock, Robert De Niro, Bill Clinton, Coco Chanel, Mick Jagger, Madonna, Gönül Yazar, Ahu Tuğba, Sharon Stone...

Aşk
* 9 Şubat'ta gerçekleşecek olan Ay tutulması; ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanacak.

* 22 Nisan'da Venüs ve Mars kavuşum yapıyor. Cazibeniz ön planda olacak. Bu dönemde sizi üzebilecek aşklara karşı tedbiri elden bırakmayın.

* 5 Temmuz'dan sonra tanıştığınız kişilerin orijinal yönleri dikkatinizi çekebilir. Geçici bir ilişki içine girebilirsiniz.

* 2 Aralık'tan itibaren flörtçü yönleriniz ortaya çıkacak. Kısa süreli aşklar yaşanabilir.

* 28 Aralık'ta iş arkadaşlarınızdan biri ile aşk yaşayabilirsiniz. Bu iniş çıkışlı ilişkiden zarar görmemek için dikkat edin.

Kariyer
* 24 Şubat'tan itibaren yeni anlaşmalar için uygun bir döneme gireceksiniz. Sizi bile şaşırtacak sürpriz kararlar alabilirsiniz.

* 21 Aralık'ta sevmediğiniz halde birçok işi yapmak zorunda kalacaksınız. Yaşça büyük kişilerle güç birliği oluşturacaksınız.

* 29 Aralık'ta sorumluluk duygusunun çok önemli olduğu bir döneme gireceksiniz.

Sağlık
* Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir yıla giriyorsunuz. 16 Mart'tan sonra ayak sağlığınıza özen göstermek zorundasınız. Rutin kontrollerinizi yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız.
Haberin fotoğrafları