kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

10 yıl sonra zirvede olacağım

25.12.2008
* 10 yıl sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?
Çok 'uçuk' yerlerde olacağım. Zirvede... Benim bir huyum var; eğer bir şeyi yapmak istiyorsam, bir şey hakkında karar vermişsem, onun en iyisini yapmadan asla bırakmam. Oyunculukla ilgili de, en iyisi neyse onu yapacağım.

* 'Uçuk' derken... Hollywood'da bir başrol mü hayal ediyorsunuz mesela?
İnşallah... (Gülüyor) Çok isterim, çünkü Türkiye'yle sınırlı kalmak istemiyorum. Serenay Sarıkaya ismini tüm dünyanın bilmesini isterim. Ve bunun için de elimden geleni yapacağım.

EN İYİ OLMADAN BIRAKMAM
* Bu hırs nereden geliyor? Küçük yaşlardan beri böyle miydiniz?
Evet, böyleydim. Voleybola sardım bir aralar, takım kaptanı oldum. Onun en iyisi oydu çünkü. Sonra dansa verdim kendimi. Salsa'da 'A klasman' oldum. Hocalarımlma yarışıyordum. Bir işin peşini, en iyi olana kadar bırakmam. Genetik bir şey. Annem de böyledir.

* Birkaç yıl önce, Dünya Gençler Güzellik Yarışması'nda 4. olmuştunuz. Yaşınız henüz 17, tekrar bir güzellik yarışmasına girmeyi düşünür müsünüz?
İsterim tabii, çünkü çok iyi bir etiket. Ama ondan çok daha önce istediğim, planladıım şeyler var. Bunu hayatıma ne kadar sığdırabilirim, çok bilmiyorum.

* Oyunculukta güzel olmak avantaj sağlıyor mu sizce?
İlk önce avantaj oluyor. Çünkü ilk intiba için güzel, etkileyici olmak gerekiyor. Ama bir süre sonra, işe dışarıdan bakanlar 'Kız sadece güzel olduğu için bu dizide' gibi şeyler söyleyebiliyor. Bir noktadan sonra sanırım dezavantaj...