kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Corio AVM'lere yeni yıl erken geldi

25.12.2008
Ankara 365 ve Adapazarı Ada AVM'ler yeni yıl için çehre değiştirdi. 200 bin Euro harcanan görsel şölende kutup ayıları ve penguenler öne çıkıyor..
Corio Türkiye alışveriş merkezlerinde yılbaşı heyecanı özel süslemeler ile şimdiden yaşanıyor. Ankara'daki 365 ve Adapazarı'ndaki Ada Alışveriş Merkezleri yılbaşı için tam bir görsel şölene dönüştürüldü. Her iki alışveriş merkezinde toplam 200 bin Euro bütçe ile gerçekleştirilen süslemeler için 17 kişilik bir ekip, günler boyu süren bir çalışma yürüttü.

Sevimli kutup ayıları
Ankara 365 Alışveriş Merkezi'ndeki süslemeler kutup ayısı ve müzik konseptiyle hazırlandı. Süslemeler için 950 metre kablo ve 11 bin 500 metre LED ışık kullanıldı. Merkezin zemin katında her biri 130 cm uzunluğunda davul, akordeon, gitar ve tef çalan, hareketli ayılardan oluşan bir orkestra yerleştirildi. Ada Alışveriş Merkezi'nin yılbaşı konsepti ise kışın ve soğuğun sevimli kahramanları, penguenler üzerine kuruldu. Ana avlusu içerisinde Noel Baba'nın evini simgeleyen masalsı bir kulübenin etrafındaki hediye paketleri baca üzerindeki kızağa yerleştirildi.

Penguenler geldi
Hediye torbalarını tavandan kulübenin üzerine indiren hareketli penguenler ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Ayrıca havuzun içinde, kutuptaki bir adacığı andıran podyum üzerinde bulunan binlerce LED ışıktan oluşan penguenlerin önünde de ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Haberin fotoğrafları