kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ali Erdoğan ‘Topyekün kaçıyoruz" derken, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’a gördermede bulundu: "Cem Yılmaz ilk çağlara kaçıyor, Recep İvedik’in nereye kaçtığı da belli değil!"

Cem ilk çağa kaçıyor Şahan kimbilir nereye

Bülent İPEK
22.12.2008
Tiyatrocu Ali Erdoğan, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı eleştirdi: Onlarınki mizah değil komiklik. Hangi kesimi güldürdükleri belli..
Kabare Dev Aynası'nın sahibi, oyuncu ve yazar Ali Erdoğan, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'a sert eleştirilerde bulundu. Mizahın içinde toplumsal eleştiri bulunması gerektiğini belirten Erdoğan, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar için, "Onlar mizah değil komiklik yapıyor. Hangi kesimi güldürdükleri de ortada. Hedef kitlelerinde ortadirek yok" dedi ve ekledi: "İnsanlar kendilerine değil başkalarına gülmek istiyorlar. Pozitif enerji fetişi var. Pozitif olanın peşinden koşuyoruz. Çok güzel. Ama topyekün kaçıyoruz; Cem Yılmaz 'A.R.O.G' ile ilk çağlara kaçıyor, Şahan'ın 'Recep İvedik' ile nereye kaçtığı da belli değil."

CEM YILMAZ'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Mesajsız komedi

Mesajsız komedini son dönemde yükseldiğini belirten sanatçı, sözlerine şöyle devam etti: "Bir de toplumsal esprilerin sorunu çözmeye yardımcı olmayacağını söylüyorlar. Mümkün değil. Rüşvet esprisi güldürür ama rüşveti kanıksatıp sıradanlaştırmaz. Kafamızı kuma sokarak, üzülmemek için sorunu yok sayıp, sorunları çözemeyiz."
Haberin fotoğrafları