kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

'Komşu Komşu'nun ilk ailesi evlerine taşındı!

HAYATİ GÖK
21.12.2008
atv'nin, unutulan komşuluk ilişkilerini tekrar hatırlatacak ve kazanana iki yıl kira ödemeden yaşama imkanı sağlayacak yarışma programı 'Komşu Komşu' bugün başlıyor. Programın ilk yarışmacı ailesi; Irızlar evlerine yerleşti..
Sizden çok farklı bir aileyle aynı apartmanda yaşayabilir misiniz? Peki ya çok çocuklu ve gürültülü bir aile yan komşunuz olsa? atv'nin bugün start alacak yeni yarışma programı 'Komşu Komşu'da tüm bu soruların yanıtını bulacaksınız.

HER GÜN YAYIN VAR
Hafta içi her gün ekrana gelecek yarışmada 5 aile yarışacak. Unutulan komşuluk ilişkilerini, yarışma tadında ekrana getirecek olan 'Komşu Komşu'nun ilk yarışmacıları; Irız Ailesi evlerine taşındı bile... Ziya ve Nihal Irız çifti 12 yıllık evli ve iki çocuk sahibi... Daha önce güvenlik görevlisi olarak çalışan ancak bir yıldır işsiz olan baba Ziya, iki yıl boyunca kira vermeden yaşamaya ihtiyacı olduğu için bu yarışmaya katıldığını söylüyor. Irız çifti, internetten yaptıkları başvuruların ardından yapımcılar ve apartmandaki komşular tarafından birçok mülakattan geçti. Türk televizyonlarında ilk kez denen bir formatın, ilk yarışmacıları olan Irız Ailesi, evlerine yerleşir yerleşmez sorularımıza yanıt verdi.

* 'Komşu Komşu'nun mülakatlarında neler soruldu?
Videotek Şirketi, yarışmanın amacına uygun olması için, öncelikle ihtiyaç sahibi bir aile olmasını istiyordu. Bu yüzden de bana ilk olarak böyle bir şeye ihtiyacım olup olmadığını sordular. Bir yıldır işsiz olduğumu, kayınbiraderimin evinde yaşadığımızı ve eve gerçekten ihtiyaç duyduğumu söyledim. İki yıl da olsa kira vermeden yaşamak ve hayatımı toparlamak için yarışmaya katıldım.

İLK ÖNCE İNANMADIM
* Yarışmaya katılma hakkı kazandığınızı duyunca ilk tepkiniz ne oldu?
Hayatımızda her şeyin olumsuz olduğu bir dönem geçirdiğimiz için, yarışmaya hak kazandığımıza inanmamıştım. Ancak, yaşayacağımız evi görmek ve komşularımızla tanışmak için servise bindiğimizde inanabildim.

* Yarışmayı kazanırsanız, iki yıl boyunca bu evde kira ödemeden oturacaksınız. Bu durum, sizin hayatınızı bir hayli kolaşlaştıracak sanırım...
Şu anda işsizim ve iş arıyorum iki yıl boyunca bu evde kira vermeden oturmak hayatımızı toparlamamıza yardımcı olacak. İki yıl çok büyük bir zaman. Ödülü çocuklarım ve eşim için kazanmak istiyorum. İnşallah kazanırız.

ÇOK LÜKS BİR EV
* 'Komşu Komşu' evini beğendiniz mi?
Ev çok güzel... Benim için çok lüks bir ev. Doğalgazlı, üç oda bir salon, çift tuvalet, asansörlü çok güzel bir daire. Kendi evime göre çok daha güzel.

* Yarışmaya katılan her ailenin bir hikayesi var. Sizin hikayeniz nedir?
Ben eşimi kaçırdım. Düğün yaptık, evlendik. Eşimin yaşının küçük olmasından dolayı annesi şikayetçi oldu. Başımıza daha birçok olay geldi ama izleyenler programda öğrensin.

* İzleyiciler programda sizinle ilgili başka neler görecek?
Hayat hikayemizi programda öğrendikten sonra kaynanamı istemediğimi öğrenecekler. Bunların yanı sıra bu eve gerçekten ihtiyacım olduğunu ve gerçekten istediğimi görecekler.