kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sahipleri kadar ünlüler

21.12.2008
Hollywood'un ünlü yıldızlarının hayatını paylaştığı minik dostları da en az kendileri kadar tanınıyor ve seviliyor. İşte en şöhretli köpekler ..
Norman artık çok yaşlandı
Ünlü aktris Jennifer Aniston, hayatta en çok değer verdiği varlıkların arasında 12 yaşındaki köpeği Norman'ın da yer aldığını söylüyor. Köpeğiyle birlikte dergilere poz vermekten keyif aldığını belirten Aniston, "Onunla Oprah'ın TV şovuna bile çıktık" diye konuşuyor. Özel jetlere binerek sahibiyle seyahat eden Norman'a otel görevlileri de ayrı bir ihtimam gösteriyor.

Sevimli Flossie'ye hayatını borçlu!
2001 yılında uyurken gece minik dostu Flossie'nin havlayarak kendisini uyandırmasıyla evinde çıkan bir yangından kurtulan Drew Barrymore, "Ona hayatımı borçluyum. Eğer o beni uyandırmasıydı ölebilirdim" diye konuşuyor. Köpeğini evininin baş köşesine oturtan Barrymore, "O benim can yoldaşım, en değerli varlığım" sözleriyle duygularını ifade ediyor.

Tinkerbell Paris gibi süslü
Hilton otellerinin varisi sosyetik güzel Paris Hilton'un minik köpeği Tinkerbell'i tanımayan yok gibi... Chihuahua cinsi köpeğini nereye gitse yanında götüren Hilton, köpeğini çocuğu gibi gördüğünü söylüyor. Köpeğini de kendisi gibi şık giydiren Hilton, onun için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Geçtiğimiz günlerde köpeğine 300 dolarlık kaşmir bir yelek alan Hilton, tasması için de pırlantalı seçenekleri tercih ediyor.

Kucağından indirmiyor
Ülkemizde de beğeniyle izlenen 'Gossip Girl' dizisinin yıldızı Blake Lively köpeği Penny'i kucağından indirmiyor. "Köpeğim o kadar küçük ki, kucağımdan indirmeye kıyamıyorum" diyen Lively ekliyor: "Küçük olmasına rağmen kemikleri kıtır kıtır yiyor."

İmza gününe katıldı
Amerikalı şarkıcı Jessica Simpson, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir imza gününe köpeği Daisy'i de götürdü. Louis Vuitton'un hayvanlar için tasarladığı bin 500 dolarlık çantasıyla seyahat eden Daisy de sahibiyle gezmekten çok hoşlanıyor.

Randevularına gidiyor
Ünlü aktris Denise Richards, romantik randevularına bile köpeği Hank'le gittiğini söylüyor. Güzel yıldız, hayvanları sevmeyen bir erkekle asla birlikte olamayacağını da önemle belirtiyor.

Kocasını bile yaklaştırmıyor!
Ünlü şarkıcı Mariah Carey, cinsiyeti erkek olan köpeği Jack'in kendisine çok düşkün olduğunu belirtiyor. Carey, "Jack beni herkesten kıskanıyor. Kocamı bile yanıma yaklaştırmadığı zamanlar oluyor" dedi.
Haberin fotoğrafları