kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Alternatif rota

Tarık Sipahi
13.11.2008
Tonton teyze ve amcalar
Antik çağdaki adı Asepsus'tu. Sonraları kaplıcaları nedeniyle Artemea adı ile anıldı. Otelin içinde tonton teyzeler ve amcalar var. Herkes her derde deva kaplıcalarında yüzüyor, hamamlarında yıkanıyor. Otelin odalarının banyolarında da şifalı su akıyor. İki kişi oda kahvaltı 190 YTL.
Adı: Gönen Kaplıcaları Resort
Adres: Gönen/Balıkesir
Tel: (0266) 762 18 40
Müzik bilgisi: Micky Green'den If the Light şarkısı. Sinemada film arasında uzun zamandır rastlamak istediğiniz birini birden görüp sevindiğinizde dinlemek için.

Antik liman
Otelin pencereleri 5 bin yıllık bir antik geçmişe açılıyor. Salata, balığınızı Ege'nin antik limanına karşı konmuş masalarda yiyorsunuz. Teneffüs ettiğiniz mis gibi hava Kaz Dağları'ndan esip geliyor. Odalarda 24 saat şakır şakır sıcak su. Yataklar rahat. Personel deneyimli ve güler yüzlü.
İki kişi sabah, akşam yemek dahil 120 YTL.
Adı: Grand Assos Hotel
Adres: Assos-Çanakkale.
Tel: (0286) 721 72 73
Fotoğraf bilgisi: İki heykel aynı karede. Metalden büyük yeni yapılmış güvercin ve mermerden eskiden yapılmış bir aslan. Doğancılar parkı. Üsküdar.

Denizdeki sesler
Kaunos Kaya Mezarları manzaralı köy odası gibi düzenlenmiş sevimli ama romantik bir havası olan dört odadan oluşuyor. Odalar temiz, klimalı, 24 saat sıcak su var. Otelin sahipleri Mürsel ve Resmihan Karabulut, Hollanda'da yıllarca çalışmış bir çift, oteli 1989'da hizmete açmışlar. İki kişi oda kahvaltı 60 YTL. Cazzwine- dine konseptli restoranında caz müziği eşliğinde yediğiniz akşam yemeği kişi başı 35 YTL. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Bahçedeki çiçekler ve kaya mezarlarına turist getiren teknelerin pata pata motor sesleri de cabası.
Adı: Beyazgül Butik Otel
Adres: Dalyan
Tel: (0252) 284 23 04