kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
'Cesaret Ana ve Çocukları'

ENKA'da eğlence yarın başlıyor!

02.11.2008
Birbirinden güzel oyunlar, sergiler ve konserler... 'ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri' yarın 'Cesaret Ana ve Çocukları' oyunuyla başlıyor.....
İLİŞKİLİ HABERLER
ENKA'da eğlence yarın başlıyor!
BUGÜN DOĞANLAR: Kendilerine güvenen kişilerdir. Sevdiklerine fazla bağlıdırlar. Bencil ve gururlu yönleri, onları sosyal yaşamda agresif yapabilir. Sezgilerinden çok, gözlemciliklerine güvenirler. Yaşamın içinde olmaktan hoşlanır. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Sürekli çalışmaktan hoşlandıkları için, başarının daima yanında veya etrafında dolaşırlar. Olayların üstesinden sabırla gelirler.

KOÇ:
Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz. Enerjinizin gücü karşısında birtakım hatalar yapabilirsiniz. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, birçok başarıyı bir arada elde edebilirsiniz.

BOĞA:
Duygusal güvene ihtiyacınız var fakat bunu etrafınızdaki kişilere belli etmekten çekiniyorsunuz. Planlarınızı gizlemek için yeterli nedenleriniz mevcut. Bugün, kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz.

İKİZLER:
Maddi güvenin önemli oduğunu geç de olsa anladınız. İsteminiz dışında gerçekleşecek olaylar karşısında, karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Bugün dert dinlemek zorunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ:
Duygusal konularda patlamalar yaşayacağınız özel günlerden biri. Partnerinizle aranızda önlenemeyen bir çekim söz konusu. Fakat sizin duygularınızı anlamak çok zor. Bugün kıskançlığınızı bastırın.

ASLAN:
Çevre iletişimine önem verdiğiniz bir gün. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin biraraya gelmesi ile yapacağınız işbirliği, yaşamınıza istediğiniz hareketi kazandıracakt. Motivasyonunuzun yüksek.

BAŞAK:
Aynı anda birçok olay yaşayacaksınız. Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

TERAZİ:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Güven duygunuz eksik.

AKREP:
Ortak iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görünebilir. Fakat, iş yaşantınızda kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Kendi gücünüzü ispatlamak istiyorsunuz.

YAY:
İdeallerinizin sınırı yok. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştiribiliyorsunuz. Yaşantınıza daha fazla aksiyon kazandırmak istiyorsunuz. Dikkat çekeceğiniz bir gün olacak.

OĞLAK:
Gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konulardaki isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorundasınız. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz.

KOVA:
Hedefleriniz konusunda sır vermek istemediğiniz ve duygularınızı gizleme ihtiyacı içinde olacağınız bir gün. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, kendinize her konuda güveniyorsunuz.

BALIK:
Sosyal yaşantınızda değişimlerin ve yoğunluğun söz konusu olduğu bu günde, arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için her türlü şart sizden yana.
İstanbul'un adından en çok söz ettiren organizasyonlarından biri olan '20. ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri' yarın İlker Yardımcı'nın 'Heykel Sergisi' ve Brecht'in 'Cesaret Ana ve Çocukları' adlı oyunuyla başlıyor. Bu yıl altıncı yaşını kutlayan Semaver Kumpanya tarafından sahnelenen oyunda Tilbe Saran izleyicinin karşısına 'Cesaret Ana' rolüyle çıkıyor. Oyun, savaşın nedenlerini, sonuçlarını ve değmezliğini izleyicisiyle yüzleştiriyor. Işıl Kasapoğlu'nun yönettiği oyunda Tilbe Saran, Serkan Keskin, Tansu Biçer, Bülent Çolak, Sarp Aydınoğlu gibi isimler rol alıyor. Gösteriyi izlemek isteyenler her etkinlik öncesi saat 19.00'da Taksim- AKM önünden kalkacak servis ile ENKA'ya ulaşabiliyor. Bilgi için: 0216 556 98 00
Haberin fotoğrafları