kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Herkes dizi oyuncusu oldu!

MELİKE KAN/SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 17.10.2008 11:10
Güncelleme : 17.10.2008 19:59
CEBIT Bilişim Fuarı'na damgasını vuran Turkuvaz Medya standında, Atv'nin sevilen karakterleriyle fotoğraf çektirmek isteyen fuar ziyaretçileriyle dolup taştı.

Bu yıl 8.si düzenlenen iş ve sosyal hayatın vazgeçilmez unsurları arasına giren bilişim teknolojilerinin kalbi CeBIT Bilişim Eurasia'da attı. Beylikdüzü Tüyap'da altı gün boyunca devam eden CeBIT Bilişim Eurasia renkli görüntülere sahne oldu.

*İŞTE O FOTOĞRAFLAR...

Fuarda teknoloji firmalarının yanında bir çok kanalda standlarında etkinlik düzenleyerek fuara renk kattı. Ama fuar ziyaretçilerin ilgisini, en ilginç ve en renkli etkinliğe sahip olan Turkuvaz Medya Sabah-Atv standı çekti.

Standı ziyaret eden fuar ziyaretçilerine ve katılımcılarına Atv'nin sevilen dizileri Avrupa Yakası, Elveda Rumeli ve Selena'nın afişlerinde yer alma imkanı sağlandı.

Turkuvaz Medya standına kurulmuş olan mini stüdyoda yapılan fotoğraf çekimleri sonrasında montaj yapılıp, anında basılan afiş dizi hayranlarına verildi. Renkli görüntülerin yaşandığı çekimlerde, stand ziyaretçileri zıplamaktan, yoga yapmaya bir çok şekilde poz vererek oldukça komik ve renkli görüntüler verdiler. Çekimler sırasında kendilerinden geçip, moda giren fuar ziyaretçileri için bir oyuncu edasına bürünüp poz vermek pekte zor olmadı.

Cebit 2008 Sabah standında çektirdiğiniz resimlerinizi, A3 ebatında parlak kağıda istemek için, iletişim bilgilerinizle beraber poster@sabah.com.tr 'ye mail atabilirsiniz.