kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Xerox'dan bir ilk: Cep tarayıcısı

Giriş Saati : 14.10.2008 15:57
Sık seyahat edenler artık yanlarına dizüstü bilgisayarı ile birlikte tarayıcı cihazı da alabilecekler.

Güç desteğini, elektrik bağlantısı istemeden bilgisayarın USB girişinden alan ve 199 dolar fiyatı ile ABD'de satışa sunulan renkli doküman tarayıcısı Xerox Travel Scanner 100'ün günde 500 sayfa tarama kapasitesi var.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, piyasaya sunduğu Xerox Travel Scanner 100 adlı ilk renkli küçük mobil tarayıcı cihazı ile mobil çalışanlara önemli bir yenilik sunuyor. Sadece 5 cm eni, 28,9 cm boyu, 3,8 cm yüksekliği ve 300 gr ağırlığı olan Xerox Travel Scanner 100, elektrik ihtiyacını bağlanacağı bilgisayarın USB girişinden karşılıyor.
Xerox Travel Scanner 100, Xerox'un DocuMate model tarayıcıları ile birlikte sunulan doküman yönetimi yazılım uygulamalarını destekliyor.

Xerox'un ürün grubundaki en hesaplı tarayıcılarından biri olan Xerox Travel Scanner 100, dakikada 4 sayfa renkli, 6 sayfa siyah-beyaz tarama yapıyor. Xerox Travel Scanner 100, 600 dpi optik çözünürlüğünde, 24-bit derinliğinde, kartvizitten A4 ebata kadar çeşitli form ve boyutlardaki kağıtları elektronik ortama aktarıyor. Küçük tasarımı ile kolaylıkla taşınabilen, ince ve şık görünümlü Xerox Travel Scanner 100 300 gr. ağırlığa sahip.

Xerox'un yeni mobil tarayıcısı üzerinde çalışan patentli "Paper Driven" ve "AutoLaunch" yazılımları sayesinde, dokümanı cihaza yerleştirir yerleştirmez, tarama işlemi otomatik olarak başlıyor. Günde 500 sayfa tarama kapasitesi olan Xerox Travel Scanner 100, "Tek Tuş Tarama (Visioneer OneTouch)" özelliği ile tek bir tuşa basılarak kolayca tarama yapıyor. Böylece, taranan dokümanları başka bir hedefe yönlendirmek için ek bir işlem yapmaya gerek kalmıyor. Xerox'un piyasadaki diğer tarayıcılarından farklı bir özelliğe sahip olan Xerox Travel Scanner 100, güç kaynağını elektrik yerine, USB desteği ile herhangi bir bilgisayardan alabiliyor.

Boyutu, kurulumu ve kullanım kolaylığı ile ofis dışında olan ve seyahat eden çalışanların yardımcısı olacak Xerox'un yeni mobil tarayıcısı, fatura, iş notları, fotoğraf, kartvizit ile iş toplantılarında dağıtılan A4 ebat kağıt dokümanların hızlıca taranıp, düzenlenerek kolayca paylaşılmasını sağlıyor.

(CİHAN)