kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Hollywood'un güzelleri yaz sezonunu 'açılarak' kapattı

10.10.2008
Sonbaharın soğuk ve ıslak yüzünü hissettirmeye başladığı bugünlerde, Hollywood starlarının çoğu sıcak bölgelere tatile gidiyor ve deniz ile güneşin son demlerinin tadını çıkarıyor. İşte 2008 bikini sezonundan sahillere yansıyan en son görüntüler.....
KIM KARDASHIAN
Paris Hilton'un parti arkadaşı olarak tanınan Amerikan sosyetesinin güzellerinden Kim Kardashian, geçtiğimiz günlerde Malibu sahillerinde boy gösterdi. İpli bikinisi ve dev halka küpeleriyle seksi bir havaya bürünen sosyetik güzel, bol bol güneşlendi.

MISCHA BARTON
'The O.C.' dizisinin güzel yıldızı Mischa Barton, geçtiğimiz günlerde Los Angeles sahillerinde görüntülendi. Geçtiğimiz yıl çok kilo aldığı için eleştirilen genç aktris, bu sezonu minicik bikinisinin içinde muhteşem görünerek noktaladı.

KATE MOSS
5 yaşındaki kızı Lila ile birlikte İspanya'ya giden Kate Moss, tatilini sahilde kızıyla oyunlar oynayarak geçirdi. Plaja 985 dolarlık Balenciaga marka bir çanta ile inen ünlü top model; bir kolunda kızı, diğer kolunda ise çantasıyla sahilde yürüyüşe çıktı.

HEIDI KLUM
Top model Heidi Klum, son sıcakların tadını çıkarmak için İtalya sahillerini tercih etti. Yanına eşi Seal ve çocuklarını da alan Klum, kusursuz fiziğiyle her zamanki gibi nefesleri kesti. Klum, plajda çocuklarıyla kumdan kaleler yaparak eğlendi.

CINDY CRAWFORD
42 yaşındaki Cindy Crawford tercihini Güney Fransa kıyılarından yana kullandı. Tekne turuna çıkan ünlü model yıllara meydan okuyan fiziğinin sırrını şöyle açıkladı: "Çok su içiyorum, bol bol egzersiz yapıyorum ve sigara içmiyorum."

HILARY SWANK
Oscarlı aktris Hilary Swank, geçtiğimiz hafta sevgilisi John Campisi ile birlikte Hawai'deydi. Leopar desenli bikinisiyle vücudunun güzelliğini gözler önüne seren Swank, deniz yerine havuzu tercih etti. Seksi aktris, bol bol güneşlendi.
Haberin fotoğrafları