kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sabah'ın kameraları ziyaretçilere döndü

MELİKE KAN- SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 09.10.2008 12:31
Güncelleme : 09.10.2008 17:12
Yeni Haber
CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, tüm coşkusuyla devam ediyor. Giderek artan ziyaretçi sayısıyla üçüncü gününe giren fuarda Turkuvaz Medya Grubu'nun standı düzenlenen renkli etkinliklerle ziyaretçilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

ATV-Sabah standında en çok ilgi gören etkinlik Avrupa Yakası, Selena, Parmaklıklar Ardında ve Elvada Rumeli gibi sevilen dizilerin posterlerinde yer alabilmek oldu. Profesyonel fotoğrafçı ile ziyaretçilerin çekilen fotoğrafları bir programla hayranı olduğunuz dizi oyuncusunun yanına koyularak poster haline getiriliyor. Evinize asıp her baktığınızda gülümsemenize neden olabilecek bu eğlenceli hizmeti kaçırmayın.

Türkiye'nin en çok okunan dergileri arasında yer alan Turkuvaz Dergi Grubu bünyesindeki Cosmopolitan, Cosmogirl, Auto Motor Sport, Aktüel, Otohaber, Sinema, Esquire, Bebeğim ve Biz, Home&Art, Sofra, Bazaar, Forbes, Transport dergilerinin eski sayıları da fuar ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılıyor. Sabah, Fotomaç ve Takvim gazeteleri de stand ziyaretçilerine verilen diğer hediyeler arasında.

Ayrıca ziyaretçiler stantda yer alan ATV kamerası vasıtasıyla fuar hakkındaki izlenim ve düşüncelerini paylaşabiliyorlar.

Haftasonu, ATV dizilerinin sevilen oyuncularını ağırlayacak olan Turkuvaz Medya Grubu standını ziyaret eden okuyucularımız aynı zamanda Sabah Gazetesi'nin birbirinden değerli köşe yazarları ve sürpriz konuklarla da sohbet etme fırsatını bulabilecekler. Tüm okuyucularımızı 8'inci salondaki standımıza bekliyoruz.