kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

dvd ekranı

Yavuz Baydar
15.08.2008
Angelina Jolie / Untamed Collection (Tiglon)
Film: (* * *) (* *) (* * *) Ekstralar: (* * *)
Kim ne derse desin, ilk başlardaki oyunculuğunun çıtasını son filmlerinde hayli düşürmüş ve 'dünyayı kurtaran kadın' hadisesine fazla girmiş olsa da, Angelina Jolie hanım herkesin gözdesi olmayı başardı. Bu kutu, onu iyice popüler yapan Tomb Raider ile güzel oyuncunun Brad Pitt'le didiştiği Mr. and Mrs. Smith'i ve A Mighty Heart'ı içeriyor.

27 Dresses / Benimle Evlenir Misin? (Tiglon) Film: (* * *) Ekstralar: (*)
Senaryosu Şeytan Marka Giyer'in yazarına ait olan bu komedi, Grey's Anatomy'nin yıldızı Catherine Heigl'ın karizmasıyla ışıldıyor. Kadınlar arasında komedi yıldızı yok denecek kadar az, olanlar da kötü, ama Heigl harika. Jane, 27 kez gelinlere nedimelik yapmıştır. Ama hâlâ evlilik ufukta yoktur. Kız kardeşi Tess, Jane'in gizliden âşık olduğu patronunun kalbini çalar. Bu arada Kevin adlı bir muhabir Jane'in peşindedir ancak kendisinin niyeti kötüdür...

The Mummy & The Mummy Returns / Mumya & Mumya Dönüyor (D Home) Film: (* * *) (* * *) Ekstralar: (* * *H)
İlki 1932 yılında çekilmişti. Ve dehşet saçmıştı. Aradan 70 yıl kadar geçti ve yönetmen Stephen Sommers, Rachel Weisz ve Brendan Fraser ile Mısır'daki efsaneyi yeniden ekrana taşıdı. Ama komedi dozunu ekleyerek. İlk filmde Mısır tarihçisi Evelyn, yanında maceraperest Rick'le beraber gizli Hamunaptra kentini keşfe gidiyordu. İkinci filmde ise ikili evlenmiş ve de sekiz yaşındaki çocuklarıyla çöllere geri dönmüştür. Dönüş'te mumya yeniden canlanır.

The Hunting Party / Av Partisi (Tiglon) Film: (* *) Ekstralar: (* *)
Radovan Karadziç'in yakalandığı bugünlerde dikkatler hazır Bosna katliamına ve Sırpların savaş suçlarına çevrilmişken, bu filmi izlemek için iyi bir fırsat doğdu. Pişkin savaş muhabiri Simon, eski kameraman iş arkadaşı Hunt'la karşılaşır. Bu ikiliye acemi Harvard'lı Benjamin de katılır. Bosna'daki Sırp bölgesine geçip 'tilki' namıyla maruf (Karadziç'e gönderme) bir savaş suçlusunu bulmaya karar verirler. Çünkü bulana mükafat milyonlarca dolardır.
Haberin fotoğrafları