kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Yelkende heyecan Bodrum'da
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Shop&Miles Turgutreis Cup, dün Bodrum-Turgutreis etabı ile başladı. D-Marin Turgutreis Marina ve Turgutreis Belediyesi'nin desteğiyle yapılan organizasyonda 25 tekne Ege Denizi'nde kıyasıya bir mücadele verdi. Bugün Turgutreis etabı ile sona erecek yarışmada başarılı olacak takım, Shop&Miles'ın desteği ile 22-27 Eylül'de İtalya'da yapılacak dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı Dünya Yelken Şampiyonası'na katılacak.

Diyarbakır'ı Erzik kurtardı

FIFA Disiplin Kurulu, 2005-06 sezonunda Bosnalı futbolcu Mikiç'in transfer ücretini ödemediği için Bank Asya 1.Lig takımlarından Diyarbakırspor'a verilen 6 puan silme cezasını kaldırdı. Başkan Adnan Öktüren, "Bu kararla birlikte yeni sezona eksi 6 puanla başlamayacağız. Bu kararın alınmasında UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in büyük katkısı oldu. Kendisine minnettarız" dedi.

Halis Karataş piste çıkıyor

İNGİLTERE'DE düzenlenecek olan Dubai Duty Free Shergar Cup Royal Ascot Uluslararası Jokey Günü'ne davet edilen ilk Türk jokey Halis Karataş, bugün piste çıkıyor. Ascot Hipodromu'nda gerçekleştirilecek ve İngiltere, İrlanda, Avrupa ile diğer kıta ülkelerinden oluşan 4 takımın yarışacağı etkinlikte Karataş koşulacak 6 yarıştan, 5'inde at binecek. Karataş, Avrupa Takımı'nda mücadele edecek. 6 yarış üzerine Türkiye'den de müşterek bahis oynanabilecek.

Arsenal'i tutana aşkolsun
AMSTERDAM Turnuvası'nın ilk gününde Arsenal 2-0 geriye düştüğü Ajax'ı 3-2 yendi. 34. dakikada Suarez ve 36'da Huntelaar'ın golleriyle Ajax ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. 67 ve 83'te Adebayor, 75'te Bendtner, Arsenal'i zafere taşıdı. Diğer maçta Inter ile Sevilla golsüz berabere kaldı.

Tuncay'dan yine ses yok

MIDDLESBROUGH hazırlık maçında Hollanda ekibi Sparta Rotterdam'ı 6-1 yenerken, Tuncay gol atamadı. Maçın gollerini Alves (2), Aliadiere, Williams, Downing ve Walker atarken, bir golün asistini yapan milli futbolcumuz, maçın son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıktı.