kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SABAH, okuyucularına Toraman’ın kesin olarak affedileceğini dün duyurmuştu.

Af kesinleşti

FATİH DOĞAN
Salı günü yapılacak yönetim toplantısında Üzülmez-Toraman kavgasını masaya yatıracak Beşiktaş'ta yöneticilerin büyük bir kısmı futbolcuların affedilmesinden yana..
Kavga ettikleri için kadro dışı kalan ve satış listesine konan Beşiktaş'ın iki kaptanı İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'e geri dönüş yolu açıldı. Avusturya kampında birbirine giren Toraman ve Üzülmez için ilk günlerde bir daha kesinlikle geri alınmayacakları yönünde açıklamalar yapan yönetim, bu kararında yumuşadı. Kulüp kaynakları, basın toplantısı düzenleyerek camiadan özür dileyen Toraman'ın kesin olarak affedileceğini doğruluyor. Ancak bu karar sonrası doğacak tepkiden çekinen yönetimin, İbrahim Üzülmez'i de yeniden takıma almayı düşündüğü öğrenildi.

KARADENİZ ÇAĞRI YAPTI
Gerek başkan Yıldırım Demirören'in açıklamaları gerekse camia içinden yükselen sesler de iki oyuncunun yeniden Beşiktaş forması giyeceklerini gösterir nitelikte. Ailesinden bile af konusunda için baskı gördüğünü söyleyen Demirören, Üzülmez'in de Toraman gibi camiadan özür dilemesi gerektiğini açıkladı. Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ise, "Camianın sesine kulak verilmeli. İki futbolcu kaptanlıktan alınarak zaten en büyük cezaya çarptırıldı. Büyükler affedici olmalıdır" diye konuştu. Ayrıca siyah-beyazlı yöneticilerin büyük kısmının da futbolcuların bağışlanmasını istediği gelen haberler arasında.

SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
Tüm bu gelişmelerin ardından dün yapılacağı açıklanan ancak gelecek salıya ertelenen yönetim kurulu toplantısında Toraman ve Üzülmez'e af kararı çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.