kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kahvaltıda cazcılar için beklenen gün geldi çattı

Sakıp Sabancı Müzesi'nde müzik ile kahvaltıyı birarada sunan 'Kahvaltıda Caz' günleri, bugün Nikolai Uryupin konseriyle başlıyor..
Altı yıldır yaz aylarında Sabancı Müzesi'nin bahçesini benzersiz bir konser mekanına dönüştüren 'Kahvaltıda Caz', misafirlerini tanınmış simaların kendi arşivlerinden sundukları caz dinletileri, mükellef kahvaltı sofraları ve ücretsiz müze ziyaretleriyle ağırlıyor.

60 YTL'YE DOYASIYA EĞLEN!
Bugün başlayan ve 17 Ağustos'a kadar her pazar saat 11.00-14.30 arası düzenlenecek etkinliğe bu yıl da sevilen sanatçılar katılacak. Etkinliğin açılış konserinde, dünyaca tanınmış caz sanatçılarımızdan piyanist, besteci ve aranjör Kent Mete'yle birlikte ünlü Rus davulcu Nikolai Uryupin ve kontrbasçı Selahattin Yazıcıoğlu sahneye çıkacak. 27 Temmuz'da ise, Türkiye'nin en ünlü caz müzisyeni olan ve bugüne değin binlerce kişinin izlediği konserleriyle cazı ülkemizde popüler hale getirmeyi başaran Kerem Görsev çalacak. Görsev'e, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman'dan oluşan Kerem Görsev Trio eşlik edecek. Etkinliğin katılım ücreti 60 YTL. Yer: Sabancı Müzesi/ Saat: 11.00 Bilgi için: 0216 556 98 00
Haberin fotoğrafları