kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Notlar

- Bodrum'a küçük İstanbul deniyor ama asıl merkez Türkbükü. Üst sınıf oraya gidiyor, ayrıca Türkbükü'nün sahilleri, koyları ünlülerin akınına uğruyor. Bazı ünlüler Bodrum'a geldiklerini zaten dünya âleme duyuruyor ama yine de gazeteciler gizli Bodrum girişi yapanların peşinde.

- Bianca'da 'beach party'ye katılmak oldukça prestijli. Bunu yeni mankenler de, ünlüler âleminde kendine yer bulmak isteyen de bilir. Tabii sırf mankenlerle gezsin diye babalarından para alan ticaret erbabı, bir ünlüyle beraber olmak için yan oturmayı dahi kabul eden yeni yetmelerin varlığını da unutmamak gerekir.

- Koyları tepeden gözlemek yetmez, hangi teknenin kime ait olduğunu da bileceksiniz. En gizli koy, en iyi haber bulunan yerdir. Bütün gazetecilerin kendilerine ait koyları ve o koylara giden yollar mevcut. Eğer teknede ünlü biri varsa, denizden takip başlar, ardından da "Bugün de bir şey bulamadım," diyerek (diğer gazetecilere) görev tamamlanır.

- Hoca'nın Yeri, Türkbükü'nün en önemli mekânı. Hasan Akman deseniz, kimse bilmez ama 'Hoca' dendiğinde, herkesin köşe bucak Tom Hanks'i aradığı günlerde, ona lokma tatlısı verenin Hoca olduğunu herkes bilir. (Hoca, 'Tomatas' dediği Hanks'i tanımadığı halde pek sevmiş.)
Haberin fotoğrafları