kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beğendik & Beğenmedik

BEĞENDİK
SENEM ÇAPA
Bu yaz uzun, yere kadar elbiseler çok moda. Senem Çapa'nın seçimini de çok beğendik. Straples kırmızı maksi elbisesiyle tamamladığı kalın dore bileklikleriyle de aksesuarları yerinde kullanmış.

DENIZ BERDAN
Mini elbisesiyle tamamladığı 'etro' sandaletlerini çok beğendik. Bu yazın modasını her zaman olduğu gibi çok güzel yansıtıyor.

ARZU SABANCI
Şehirde yaz sıcağıyla baş etmek için güzel ve şık bir kıyafet. Bu sezon çok moda olan iri çiçek desenli mini elbisesiyle Arzu Sabancı hem alımlı hem de şık.

BEĞENMEDİK
ETEL BAYER
Etel Hanım'ın mini jean eteğiyle tamamladığı yıldızlı bluzu, bu sezonun modası. Ancak hasır şapkası, yüksek topuklu ayakkabıları ve Hermes çantasını kıyafetiyle çok alakasız bulduk. Hasır şapka takıp, mini jean giydiğinde daha spor olması gerekirdi!

SÜREYYA YALÇIN
Aşırı bronz ten, pullu plaj kıyafetleri, abartılı takılar... Lütfen biraz daha sadelik! Süreyya Yalçın'ın daha ne kadar yanacağını merak ediyoruz. Birinin ona 'Dur!' demesi lazım. Bu kadar bronzluğun çok çirkin durduğunu ve pullu plaj kıyafetlerin demode olduğunu biliyor mu acaba?
Haberin fotoğrafları