kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Türkiye şov yaptı Almanlar sevindi

Kupaya damgasını vuran millilerin vedası manşetlerdeydi: 'Peri masalı bitti', 'Türkiye şovu, Almanya finali', 'Hiç kimse Türkiye'yi unutamayacak'..
* İNGİLTERE: Sky Sport: Masal bitti Guardian: Türkiye son dakika kahramanlıklarıyla ünlüydü. Ancak bu kez olmadı. İndependent: Türkiye cesaretiyle turnuvayı değiştirdi. Telegraph: Maç sonrası inkar edilemeyen gerçek Türkiye'nin tüm eksik oyuncularına rağmen, Almanya'dan çok daha iyi bir takım olduğuydu. Sun: Bu kez olmadı. Ama hiç kimse insanı hala hayrete düşüren bu takımın zaferlerinin turnuvanın heyecanına yantığı katkıyı unutamayacak. Mirror: Son anda maçı çeviren krallar sonunda 'öldürüldü.'

* ABD: New York Times: Türkiye bu kez maçı erken döndürdü. Washington Post: 3 sürpriz zaferden sonra gün Almanya'nın günüydü. ESPN TV: Ve Türkiye'nin peri masalı sona erdi.

* İSPANYA Marca: Türkiye kazanmayı hak etmişti. Türkler kendi ilaçlarının tadına ilk kez baktı. AS: Kaleci Rüştü'nün sayesinde Almanya kupada finale yükseldi. Türkiye'nin mucizelerinin sonu geldi. Mundo Deportivo: Türk mucizesi için Alman aspirini. Lahm son nefesinde kurtardı. El Pais: Almanya maçta, Türkiye'yi affetmedi. Zayıf futbolunu şans ile telafi etti. La Vanguardia: Almanlar şansı Türklerden ödünç aldı.

* FRANSA L'Equine: Türkler sakatlıklardan yara almış olsa da Almanlar karşısında hiçbir zaman boyun eğmedi. Le Figaro: Terim'in adamları hâlâ birer kahraman. Başı dik maçtan ayrıldılar.

* İTALYA Tuttosport: Türkiye şovu, Almanya finali. La Gazzetta Dello Sport: Yürek titreten bir maçtı. Corriere Dello Snort: Almanlardan Türkiye usulü zafer. Türkiye en güzel maçını oynayarak Avrupa sahnesine veda etti.

* YUNANİSTAN Ta Nea: Türklerin performansları beyinlerimize kazındı. Kathimerini: Kim futbolun adil olduğunu söyleyebilir ki? Dün galibiyeti yakalayan taraf iyi oynayan değildi. Ethnos: Türkiye son sözün kendisinde olmasına alıştırmıştı. Elefterotiniya: Türk aslanların peri masalları sona erdi.

* L. F. nress (KANADA): Bize yaşattığı çok güzel anlar için teşekkürler sana Türkiye... Euro 2008'in tarihi yazılınca Türkiye başlığıyla doldurulan bölüm çok kalın olacak.

* CCTV (ÇİN): Çin gibi futbolu geri ülkeler Türkiye'yi model almalı. Türkler, kendilerini izleyenlere futbolun her türlü güzelliğini yaşatıyorlar.

* S. shqintar (ARNAVUTLUK): Almanya finale yükselirken titredi. DIŞ HABERLER

*MİLLİ TAKIMA COŞKULU KARŞILAMA...

*MİLLİLERİMİZİN ÜZÜNTÜLERİ...

*TRİBÜNLERDEKİ TÜRK - ALMAN DOSTLUĞU...

*EURO 2008'İN TRİBÜN GÜZELLERİ...

*PERİ MASALI SONA ERDİ...

*TÜRKLERİ YIKAN GOLLER...

*FATİH TERİM'İN ÇILDIRDIĞI ANLAR...

*İŞTE BİZİ ÜMİTLENDİREN GOLLER...

*AH BE RÜŞTÜ...

*TÜRKİYE - ALMANYA KARŞILAŞMASI...
Haberin fotoğrafları