kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kompleksli Obama kötü siyasetçi olur

Libya lideri Muammer Kaddafi de ABD seçimlerine el attı... Demokrat aday Barack Obama'nın İsrail'e ılımlı mesajlarının ardında öldürülme endişesinin yattığını söyledi ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kompleksli Obama kötü siyasetçi olur
Libya lideri Muammer Kaddafi, ABD'nin Demokrat Partili başkan adayı Barack Obama'nın, İsrail istihbaratı tarafından öldürülmekten korktuğunu öne sürdü. ABD askerlerinin ülkesinden çıkmasının 38'inci yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Kaddafi, "Obama'nın İsrail'e destek vermesinin tek nedeni Mossad tarafından öldürülme korkusu" dedi.

'BEYAZDAN KÖTÜ'
İsrail'in nükleer programıyla ilgileneceğini söyleyen Kennedy'nin kaderini paylaşmaktan korkuyor" şeklinde konuştu. Kenya asıllı Obama'nın seçilmesi durumunda, siyahlığının getirdiği aşağılık kompleksiyle "beyazlardan daha kötü davranabileceğini" savundu. Bunun bir trajedi olacağını belirten Kaddafi, "Bir siyah olarak kendisiyle gurur duymasını ve tüm Afrika'nın arkasında olduğunu hissetmesini istiyoruz, çünkü aşağılık kompleksi doğrultusunda hareket ederse geçmişte beyazların uyguladığından daha kötü bir dış politika yürütecektir'' diye konuştu.
Haberin fotoğrafları