kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Böyle seyirci Türkiye'de bile nasip olmuyor!

'Kanlı Nigar'ı 1.500 kişi ayakta alkışladı. Başroldeki Fadik Sevin Atasoy: Seyirci; kahkahası ve alkışıyla o kadar cömertti ki!..
Town Hall'da perde açtı
Telif hakları yüzünden ABD'deki gösterisi iptal edilme aşamasına gelen 'Kanlı Nigar', önceki gün New York'ta Türk seyirciyle buluştu. 1.500 kişilik Town Hall'da sergilenen oyunda, başrollerdeki Fadik Sevin Atasoy ve Uğur Uğural ile Türk Amerikan Sanat Topluluğu'nun oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlandı. Yönetmen Sönmez Atasoy, "Orta oyununu burada tanıtma amacımız vardı, bu Türkiye'nin zenginliğindendir" dedi.

Elim ayağım titriyor
Babasının yönettiği oyunda başrolde yer alan Fadik Sevin Atasoy, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Hâlâ elim ayağım titriyor. Çünkü her şeyden öte bu kadar cömert, alkışıyla, kahkahasıyla bizi bu kadar güzel bağrına basan bir seyirciyle karşılaşmak inanın Türkiye'de bile nasip olmuyor. Broadway'de bu ışıkların altında, 1.500 kişilik salonun hıncahınç dolu olması her oyuncunun ölmeden önce sahip olmak istediği tek şeydir..."

'Kanlı Nigar' New York'ta sahnelendi!
Oyunun ABD'nin başka yerlerinde oynanması için turne tekliflerinin geldiğini belirten Fadik Sevin Atasoy, yeni sinema filmi için Türkiye'ye döneceğini söyledi.

Ortak görüş: Muhteşem bir gösteriydi
Türk Filmleri Tanıtım Günleri nedeniyle New York'ta olan Hülya Koçyiğit, Özgü Namal ve Mahsun Kırmızıgül de 'Kanlı Nigar'ı izlemek için Town Hall binasındaydı. Koçyiğit, "Muhteşem bir gösteriydi" dedi.
Haberin fotoğrafları